- 9 Ocak 2020
- 204
- 144
- 53
- Konu Sahibi komiklikyapma
-
Evde aslinda kendim egzersiz yaptim, 5 gün felan kanama yara ne varsa gecsin diye bekledigimiz dönemde parmak egzersizi yaptim, onunyapabiliyorum aslinda, vajinismus degilim galiba, aslinda ıslaklık felanda çok bile oluyor ama, dediginiz gibi aciycak korkusuyla kasiyorum, yani ne kadar ön sevisme uzasa da, hazir da hissetsem o an duruyo yaniKendini tamamen serbest bırakmadığın için olabilir veya içeride yara var. Zaten kanama da zorlama ve kasmaktan dolayı oluyor.kenarda ki ince damarlar çatlıyor ve kanama devam ediyor. Bir doktora git muayene ol. Eğer damarlardan dolayiysa yakıyorlar durdurmak için. Sende kendini rahat bırak kasma kendini alıştır önce tamamı başta girmek zorunda değil.yarisina kadar giriyorsa orada durup oraya kadarr gidip gelsin veya bekleyip kendin kontorlü al biraz içeride oyna. Tuaf cevaplar oldu ama doktorda aysini söylüyor2 yıl sonra kendini tanıyıp vajinusmusu aşıyorum ve kanama kızliktan dolayı değil kızlık diye bir şey yok diye alnıma asıp gezmek istiyorum biz çok çok çok egitimsiziz çevre korkusu yüzünden kendimizi kadınlığımızı tanımamışız. Lütfen önce doktora gözükün bir sorun yoksa vajina için egzersizleri söyler size.
Nasil aşağıya miCanım pozisyonda çok önemli
Bide dümdüz girmemesi lazm hafif aşağı ağimli girmesi lazım
Bende galiba kontrol bende degil gibi hissediyorum o yüzden rahat birakamiyorum kendimi, üzüldüğüm kırıldığım yada kafama taktigim hicbirsey yok ama galiba sorun kontrol edemiyorum ya, aciycak diye korkuyorumTamamen psjkolojik. Doktora gidene kadar deneme yapma oraya odaklanma. Gül eğlen eşinle kaliteli zaman geçir. Kafanda geçen farklı bir sorun var mı düşün. Mesela benim düğün günüm hiç güzel olmadi ve ben bunu 2 sene kafama taktım eşimi çok sevdiğim halde ilişki yaşayamadım. Sonra bunları attım kafadan kendime güvenmek için çok fazla araştırma yaptım deneme egzersiz yaptım.ve bu egzersizler hemen olmuyor. Dilatör al en fazla 2 hafta dene. Sonra eşli dene. Eşin sana yapsın. Eşin sana yaparken kendini kasma varsa haaa bir güvensizlik var kontrolü ele alman gerekiyor demektir. Önce dilatörun boylarini tek tek dene. Iliskiye girmeden önce de dene. en büyük boyunu. Sonra kontrolü ele alarak eşin ile dene. Yani sen üstte ol mesela ilerlemeyi sen hallet canın yanınca dur önce derin nefes al verirken nefesi ıkınır gibi ilerlemeye devam et. Tamamını alacaksindir acısız kanamasiz. Bunlar atlatilacak olaylar canını sıkma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?