• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk inci tanemiz geldiiiiiiii!

gzgn3435

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
556
22
623
35
kızlar bebegimin ilk dişi çıktı,zaten son 10-15 gündüralt damaklarda iyice belirtileri vardı,bu sabah iğne ucu kadar baş göstermiş,çok mutluluk verici,kızıma hafta sonu bir hediye alıcam,ilk ben gordüm.:teytey::nazar:

canımm bizim buralarda diş buğdayı diye bişey var o yapılıyo çok ayrıntılı bilmiyorum ama bebeğe hediyeler falan geliyo yas gunu gibi :) ay benim oğlusumda doğsun vaktinde dişide çıksın inşallahhh

ay canım o ne güzel mutluluk dimi..benim kızımda 1 hafta önce 2 şer gün araya 2 diş birden çıkardı..bizde ona dün diş buğdayı yaptık..bir sürü hediye geldi...sanada tavsiye ederim:)))

sağlıklı dişler olsun canım...
benim kızımda iki dişini birden çıkardı çok güzel görünüyor şimdi gülünce...
bizde diş buğdayını yaptık güzel bir duygu...

Ne kadar güzel bir mutluluk bu böyle,o kadar heyecanlı anlatmışsın ki canım cok duygulandırdın beni,sağlıklı mutlu günler diliyorum ailenize,

ne güzel canım darısı bizlere inşallah oğluşum büyüsüsede dişleri çıksa:)))

ay canım o ne güzel mutluluk dimi..benim kızımda 1 hafta önce 2 şer gün araya 2 diş birden çıkardı..bizde ona dün diş buğdayı yaptık..bir sürü hediye geldi...sanada tavsiye ederim:)))

canım 'diş bugdayı' ne demek,nasıl yapılıyor,biraz anlatsana.ilk kez burdan duydum.

ilk incileri hayırlı olsun, sağlıkla inşallah... bizde 4. ayın içindeyiz sürekli elleri ağzında ben de bu ayın sonlarında bir sürpriz bekliyorum.

hayırlı olsun sağlıklı olsun işallah. Bizde de dişi ilk gören hediye alır ben kızıma hediye alırım fakat dişi görsemde görmemezlikten gelip babaanne anneanne yenge falan dolaşmayı düşünüyorum sırnaşık şey

kızlar bebegimin ilk dişi çıktı,zaten son 10-15 gündüralt damaklarda iyice belirtileri vardı,bu sabah iğne ucu kadar baş göstermiş,çok mutluluk verici,kızıma hafta sonu bir hediye alıcam,ilk ben gordüm.:teytey::nazar:

hayırlı olsun bizimde ilk dişimiz 10 gün önce çıktı 1 hafta sonrada 2, diş geldi...

Back
X