kızlar bebegimin ilk dişi çıktı,zaten son 10-15 gündüralt damaklarda iyice belirtileri vardı,bu sabah iğne ucu kadar baş göstermiş,çok mutluluk verici,kızıma hafta sonu bir hediye alıcam,ilk ben gordüm.:teytey:
canımm bizim buralarda diş buğdayı diye bişey var o yapılıyo çok ayrıntılı bilmiyorum ama bebeğe hediyeler falan geliyo yas gunu gibi :) ay benim oğlusumda doğsun vaktinde dişide çıksın inşallahhh
ay canım o ne güzel mutluluk dimi..benim kızımda 1 hafta önce 2 şer gün araya 2 diş birden çıkardı..bizde ona dün diş buğdayı yaptık..bir sürü hediye geldi...sanada tavsiye ederim:)))
sağlıklı dişler olsun canım... benim kızımda iki dişini birden çıkardı çok güzel görünüyor şimdi gülünce... bizde diş buğdayını yaptık güzel bir duygu...
ay canım o ne güzel mutluluk dimi..benim kızımda 1 hafta önce 2 şer gün araya 2 diş birden çıkardı..bizde ona dün diş buğdayı yaptık..bir sürü hediye geldi...sanada tavsiye ederim:)))
hayırlı olsun sağlıklı olsun işallah. Bizde de dişi ilk gören hediye alır ben kızıma hediye alırım fakat dişi görsemde görmemezlikten gelip babaanne anneanne yenge falan dolaşmayı düşünüyorum sırnaşık şey
kızlar bebegimin ilk dişi çıktı,zaten son 10-15 gündüralt damaklarda iyice belirtileri vardı,bu sabah iğne ucu kadar baş göstermiş,çok mutluluk verici,kızıma hafta sonu bir hediye alıcam,ilk ben gordüm.:teytey: