- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
İçimeee kocaa bir kovayla su serptiniz resmençok teşekkür ederiimmmm
![]()
Rica ettim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçimeee kocaa bir kovayla su serptiniz resmençok teşekkür ederiimmmm
![]()
Çok teşekkür ederim uuzun arayışlar sonucundaBence de pantolon ceket rahat bir kombin yeterli isg uzmanı olarak nerelere girip çıkacağınızı bilemezsiniz etek sizi zorlar.
Ayakkabı olarak da rahat yuruyebiliyorsaniz topuklu da olabilir duz de.
Saç makyaj da çok abartmayın derim yani düğüne gider gibi değil de cool bi goruntu hoş olur.
Hayırlı olsun simdiden![]()
Gömleğim hafif bol zaten dar şeylere fazla gelemiyorum. Pantolonum dar paça ama gömlek basenlerimi falan ortuyor birde çizmeyle uyum sağlarlar diye düşündümGömlek pantolon uygun bence.ikisi de çok dar olmasın yalnız.
Aslında şöyle bir ayrıntıda varBeeen resmen soğuk nevalym ya acayip üşüyen elim ısınmayan biriyim sanırım sıkıntı olmaz İNŞŞALLAHH yani
![]()
kesinlikle aynı şeyi yapacağımmmpantolon-koyu renk
gömlek-beyaz veya açık renk
bir de hırka
sıcak olursa hırkayı çıkarırsınız, üşürseniz giyersiniz.
kazak giyince ve sıcak olursa çözümü yok
çizme bence mevsime uygun.
Ayyyy canım benimm inşallah ama ofiste olmayacağım akşama kadar sanırım . İlk günümü feda edeyim artıkbende hep üşürüm şuan evdeyim ama gel görki buz gibi ellerim ayaklarım geçmiyo ısınamıyorum.
ben böyleyken çok sıcak gelmişti kış olmasına ragmen. kötü tecrübe ettim uyardım sadece
inşallah sorun yaşamazsın, ki sanmıyorum![]()
Bence çok uygun saçınız da uzunsa tatlı bir topuz yapın tamamdır.Gömleğim hafif bol zaten dar şeylere fazla gelemiyorum. Pantolonum dar paça ama gömlek basenlerimi falan ortuyor birde çizmeyle uyum sağlarlar diye düşündüm![]()
evet o ayrıntıyıda farketim ofiste olmıcaksın sanırım ozaman sıkıntı yok zaten.Ayyyy canım benimm inşallah ama ofiste olmayacağım akşama kadar sanırım . İlk günümü feda edeyim artık![]()
Allah razı olsunBence çok uygun saçınız da uzunsa tatlı bir topuz yapın tamamdır.
Pantolon dar paçaysa cizmenin içinde mi kalacak. O biraz spor kacabilir bilemedim.
Hayırlı olsun işiniz.
Rabbim arayan herkese nasip eder inşallah . Allah gönlüne gore veriain canım benimevet o ayrıntıyıda farketim ofiste olmıcaksın sanırım ozaman sıkıntı yok zaten.
umarım bende bi iş bulurumda ne giysem diye sorarım.
amin![]()
Rabbim arayan herkese nasip eder inşallah . Allah gönlüne gore veriain canım benim![]()
Tesekkur ederim bugün gorcem bakalımÇok takılma kıyafete çünkü onların genelde kendine has iş kıyafetleri var ondan verirler sana.
Mutlaka alicam ama odamda küçük nasıl olcak blmyrm artık :/Bekarken boy aynasini 20tlye almistim. Simdi 50 olsun al bitane.
Bugün gittimmm kendimi keşke kasmasaymisimm diyorum gayet herkes çok rahat kot bile giyen olmuş yaniiiPantolonu çizmenin içine mi sokacaksınız?
Çok formal bir kıyafet değil.
İş görüşmesine giderken bakabildiniz mi etrafa, nasıldı?