aminnnn
hayırlısyla kucagınada alırsın ınsallah
bende duyduğumda çok heycanlandım duygulandım cnm ya..
ßende Çok duygulandım heyecanlandım Canım inanıLmaz ßi duygu isteyen herkese allah ßu duyguyu Nasip etsin inşş
AmiiiiinCanım benimmm nasıl güzel bir duygu olmalı maşallah Allah nazarlardan saklasın Kucağına almak da nasip olsun inşallah beraber mutlu güzel günler yaşarsınız bir ömürr
amin canım...rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.benimde 9 hafta 6 günlük..ilk kalp atışını duyduğumda çok değişik bi duygu yaşadım.en son dün duydum bebeğimin kalp atışını..çok hızlı
ßende Çok duygulandım eşimi daha önce öyle heyecanlı öyle mutlu ve şaşkın görmemiştim :) inşallah sende ßi an önce alırsın kucağına sağ selamet
bu nasıl bi duygu canım ne hissettin yaa
çok merak ediyorum allah kucağına almayı nasip etsin
olmayan herkeze versin amin
inanıLmaz ßi duygu,insanın kalßi yerinden fırlıcakms gibi oLuyoro kalp atışını duyduğum an ßi kez daha raßßime şükrettim anlatılmaz yaşanır derlerya onun gibi Raßßim sanada yaşatsın ins canım
MAŞALLAH BEBEĞİNİZE ALLAH nazardan saklasın eminim müthiş bir duygudur bende çok sabırsızlanıyorum RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizibende 7 martta meleğimin kalp atışlarını duymaya gidicem ama zaman geçmek bilmiyor
ayy kesin ağlamışsındır sen ne kadar güzel bir duygu yaa
bende nişanlıyım şimdiden bebek aşkıyla yanıyorum ama adetlerim düzensiz pko var napıcam bilmiyorum
bu güzellikleri yaşayamamak öldürür beni
Canım ya inşallah sende ßi an önce meleğinle ßuluşursuniyi dileklerin için Çok teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?