ilk kalp atışlarını duydum mucize gibi

_SiLence_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
68
1
86
38
Çanakkale
ßugün 7 haafta 3 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı ilk kez kalp atışını Duydum Doktor--- eşimle ßana annesi ßaßası ßu duyduğunuz bebeğinizin kalp atışları dediğinde,ilk kendi kalp atışım sandım çünkü ultrason anında ßenim kalßimde yerinden çıkıcak gißi çarpıyodu,eşimin yüzüne baktığımda gözlerini bebeğimzden ayırmıyor Gözlerinin içi ßi çocuk heyecanında gülümsüyordu karşımda duran monitöre ßakarken içim titredi ßüyümüs ßirazcık ßizim küçük mercimek muayenehaneden çıktığımızda eşim ßu mucizenin ta kendisi diyip ßana sımsıkı sarılmıştı.. Allahım isteyen herkese ßu duyguları yaşamayı Nasip etsin

Son düzenleme:
Amiiiiin Canım benimmm nasıl güzel bir duygu olmalı maşallah Allah nazarlardan saklasın Kucağına almak da nasip olsun inşallah beraber mutlu güzel günler yaşarsınız bir ömürr

ßende Çok duygulandım heyecanlandım Canım inanıLmaz ßi duygu isteyen herkese allah ßu duyguyu Nasip etsin inşş

amin canım...rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş.benimde 9 hafta 6 günlük..ilk kalp atışını duyduğumda çok değişik bi duygu yaşadım.en son dün duydum bebeğimin kalp atışını..çok hızlı

Amiiiiin Canım benimmm nasıl güzel bir duygu olmalı maşallah Allah nazarlardan saklasın Kucağına almak da nasip olsun inşallah beraber mutlu güzel günler yaşarsınız bir ömürr

amin Canım ßenimmmm ,, inanıLmaz ßişey Raßßim her Kadına yaşatsın inşallah ßugün duygulandım ,sevindim ama Güzel ßi gün yaşadım ßeßişim sayesinde

ßende Çok duygulandım eşimi daha önce öyle heyecanlı öyle mutlu ve şaşkın görmemiştim :) inşallah sende ßi an önce alırsın kucağına sağ selamet

bu nasıl bi duygu canım ne hissettin yaa
çok merak ediyorum allah kucağına almayı nasip etsin
olmayan herkeze versin amin

inanıLmaz ßi duygu,insanın kalßi yerinden fırlıcakms gibi oLuyor o kalp atışını duyduğum an ßi kez daha raßßime şükrettim anlatılmaz yaşanır derlerya onun gibi Raßßim sanada yaşatsın ins canım

Son düzenleme:

ayy kesin ağlamışsındır sen ne kadar güzel bir duygu yaa
bende nişanlıyım şimdiden bebek aşkıyla yanıyorum ama adetlerim düzensiz pko var napıcam bilmiyorum
bu güzellikleri yaşayamamak öldürür beni

MAŞALLAH BEBEĞİNİZE ALLAH nazardan saklasın eminim müthiş bir duygudur bende çok sabırsızlanıyorum RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi bende 7 martta meleğimin kalp atışlarını duymaya gidicem ama zaman geçmek bilmiyor

Canım ya inşallah sende ßi an önce meleğinle ßuluşursun iyi dileklerin için Çok teşekkür ederim canım

Canım öyle düşünme elbette sende yaşayacaksın ßen 5 senelik evliyim ilk kez ßu sene istedik Raßßim gönlüne göre sağlıklı hayırlı ßi evlat versn inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…