İlk Kar Tatili Haberi Geldi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Akseki'de taşımalı eğitim gören öğrenciler için okullar tatil edildi.

Yurdun çeşitli yerlerinde başlayan kar yağışı Antalya'nın Akseki ilçesinde de etkili oldu.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı ilçede Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki Seydişehir karayolu trafiğe kapandı.

Yolda tedbir alan trafik ekipleri gelen araçları dinlenme tesislerine yönlendirdi.

İlçede bazı mahallelere ulaşım sağlanamadığından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü taşımalı eğitim gören öğrenciler için okulları bugün tatil etti.

trt haber

oleyyyyyyy çocuk gibi sevindim ne kar topu oynanır kardan adam yapılır o tatilde şimdi

Antalya'da kar mı yağıyor,İstanbul'da bile yok
kaç gündür yağmur var.

Konya da sabah beri yağıyor:).Ama yumuşak.Karın yağması dursa eriyiverecek
Burada var ablam bende konyanın bir ilçesindeyim 45 dakikalık mesafe var merkezle aramızda bayağı yağdı :)

Bizim buradada yağmur yağıyor sabahtan beri.

konyada kar devam yarın benim yolculuğum var uçak kalkışları bugün iptal edilmiş yarın nasıl olucak bilemiyorum artık hayırlısı

Bu resmi sabah pencereden çektimsşuan görülen ağaçların dalları yerlere indi tüm gün kar yağdı tipiye çevirmese çok iyi olucak özellikle yolda olanlar için

Eklentiler

• IMG_20141125_124005.webp
    346,3 KB · Görüntüleme: 141
Konya dışında Isparta'da kar yağıyormuş, Isparta'da yaşayan bir tanıdık kar yağdığını söyledi, aslında şanslısınız, buralarda yağmıyor, yağsa soluğu sokakta alırdım, lapa lapa yapan karda yürümeyi seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…