ilk kavganızın sebebi neydi?

muntazar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2012
734
38
123
İzmir
merhaba arkadaşlar
eşinizle ilk kavganız evliliğinizin kaçıncı ayında ve hangi sebepten dolayı oldu?
bizimki çokbaşlaarda 2 aylık evli iken oldu ve meselede genel itibariyle herkesin yaşadığı aile sorunuydu...
ve geneldede biz o nedenden dolayı tartışıyoruz...

hmmm dur bi dusuneyımmm...

ilk kavgamız 1aylık evliydik (yani dugunden hemen sonra ve 1ay boyunca k.validemın evındeydık -balayını saymazsak- )

eve geldık evde yemek yok tabı.. yoldan gelmısız.. mutfakta hazır corba vardı cabuk olsun dıye onu yapayım demıstım ama pişirememiştim,böyle bi değişik olmustu corba değilde sanki sulu yemek gibi bişey olmustu :)) ..ozaman kendileri pek bi sınırlenmıslerdi.. bana demediğini bırakmamıstı,tabi bende karsılıgını vermıstım.. böylece ilk kavgamız meydana geldi..

Biz hiç kavga etmiyoruz, susmalar oluyor bizde. Daha kötü oluyor keşke bağırıp çağırsak. İlk susup küsüşümüz 1. ayımızda perdeyi neden çekmedin sebebiyle olmuştu. Aslında bir şey yoktu ama ikimiz de susmuştuk birkaç gün. Keşke kavga etsek de saçını başını yolsam

Son düzenleme:
kızlar biz 1 aylık evliyiz eşimin işleri çok yoğun düğün üzeride öyleydi eşimin tam yoğun dönemi evlendik. ilk kavgamız bi hafta sonra geç geldiği için olmuştu eşimde haklı bitirmeleri gereken işleri var bunu bilmeme rağmen yinede kızıyorum eşimde bu tavrıma kızıyo ikimizde haklıyız ama akşam kızıyoruz sabah bişi yokmuş gibi devam ediyoruz

hehehhe

başlığa bayıldımmmm =))

3. ayımda kayınvalidem yüzünden benim için saçma sapan şeyler söyleyip iftira atmıştı bana..pantol giymem vavvv ne büyük sorun demiiii yatak odamın sürekli kapalı olması sevgili kayınvalideciğim yatak odasına girememesi saçma sapan şeyler yüzünden kıyametler kopmuştuu hatırladıkça gülüyorum basitliklerine ve acıyorum o günlerime içine limon sıktıkları için..

Balayından dönüp(düğünden 1 hafta sonra)eşimin ailesine el öpmeye gitmiştik...akşamına annesi geldi yanımıza ,eşime sen babanla yat ben de gelinle yatayım evde yer yok demişti(onlar ayrı yatıyolarmış meğer)ben 1 haftalık gelinim ilk kez gidiyorum evlerine başka bi memlekete...eşim de babasıyla bi güzel yatmıştı annesine hiçbişey dememişti...işte ilk kavgamız bu yüzden oldu..(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…