uzun zamandir takip ediyordum bu forumu sonunda bende uye oldum.cunku su an moralim cok bozuk tanimadigim insanlardan fikir almanin iyi olabilecegni dusundum.cunku bu tarz sorunlari yakinlara v.s anlatmak cozum dinlemek nedense insani daha cok yoruyor.bu arada 23yasndym 9 aylik evliym konu suki dus alip cktm esimle sakalasiyoduk ayagi sacima degince ben pismiym senin gibi.yeni banyodan ciktm ayagni cek dedim.oda ben miyim pis ne diyosun sen diye celallendi ardindan da sen yataga yatnca les gbi kokuyodun ben bisi diyomuydum filan dedi sonra siraladi dun saclarin yagliydi cok igrenctn dedi.icini doktu resmen.halbuki orda corabi kasdettigmi cok iyi biliyodu.ki banyo yapamamamn sebebi ise vakit bulamadim banyoya grmek icin 3 gun dus alamadim .vakit bulamamaktan kastim gece 10a kdar calisiyorum gunduz annemin yanina gttm genelde.yeni cenazemiz oldu ve psikolijik olarak aileme destek olmak zorundaydm.ki sabahta sormustm saclarim cok kirli duruyomu bugun idare edermi dye yok askim temz duruyo demisti.o kadar gucendimki evden gitmek istiyorum su an .ben hic bizaman bu kadar ciddiyetle onun aciklarini yuzune vurmadim.kalbik cok kirik.simdide burya msj attgmi gordu ne karistiryosun dedi sanane dedm kizdm.oda bana bagrdi.hem suclu.hem guclu anlamiyirum kafayi yicem ...((((Konuyu benim banyo yapmamam olarak algilamis arkadaslar oldu.bende diyorumki banyo yapmamisim diye kendimide birakmadm zaten.her gun isten gelir gelmez temizlenmeyi ihmal etmem.yataga girmeden sac yuz vct bakimimi zaten yapan biriyim bunu esimde biliuor .sorun suki benim niyetimi bildgi halde canimi cok yakmasiydi.cunku onunda kabullenilemycek seyleri var ama ben bunlarin hepsini kaldirabiliyorum ve onu incitmiyorum yuzune vurmuyorum.ama o benim ilk acigimda bana saldirdi zoruma giden o.o benim canimi yakti diye bende onun canino fazlasyla yakabilirdm ileri giderek ama onun kadae ileri gitmek istemedim.o bana o cumleleri kurarken oyle sert ve hasin davrandiki kendi kendime soka girdim her zaman gulul gectgmz seyleri bu kadar buyuttugu icin.konu bu yani.ben bu konuyu banyo yapmadm esimde kizdi olarak acmadim oyle acsaydim yorumlariniza eyvallah ama ben zaten gunluk.hayatmda bakimsz deglm.bisi soylenecekse bile bu derece sert bi sekilde soylenmemeliydi.sadece bu)))
Son düzenleme: