ilk kez çalışmak

Ben bir tır antreposunda sekreter olarak çalıştım. O kadar tır şoförleriyle, müşterilerle mecburen iç içeydik. Herkesle o kadar mesafeliydim ki, zamanla bana bacım, hanım abla gibi sözlerle hitap etmeye başladılar, normalde kızardım ama orada hoşuma gitti :61: Kıyafetlerime dikkat ederdim, çok dar, dikkat çekici türden şeyler giymezdim ve hiç bir sorun yaşamadım güzel güzel çalıştım.

bahsettiğim şey bu işte:23:

yazlık kolsuz uzun hırkalar var canım benim onlardan giy,erkeklerle hiç muhabbet etme gerçekten bana teşekkür edeceksin aynı yerde çalışıp erkeklerle muhabbet eden bayanların halini görünce...
hele ki alt katta sadece erkekler çalışıyomuş(bi de sanayi) allah bilir ne muhabbetler dönüyodur orda.
hep dediğim şey vardır canım mot.r diyeceklerine, yobaz buzdolabı desinler.
ben güleryüzümden çok çektim,ama şu son bikaç senedir sadece aileme karşı güleryüzlüyüm.çok rahatım.
toplu olarak bile olsa bir yere çağırırlarsa gitme,ordaki bayanlardan biri birilerinin seni beğendiğini tanışmak istediğini söylerse umursama. sana baktığını farkedersen birilerinin başka bayanlar aracılığıyla uyar. yakınlarına bile özelini anlatmamakla çok iyi ediyorsun.
keşke erkek kardeşin falan bıraksa seni ilk gün. daha 17 yaşındasın tazeciksin,çevrende çok görüyorsundur senin yaşında olup bir dolu hata yapıp herkesin gözünde değer kaybeden arkadaşlarını.ibret olma ibret al sende...
kimseye güvenme,erkeklere birşey sorman gerekirse sadece sorunu sor,cevaplaman gerekirse sadece kısa cevaplar ver. iş dışında başka şeylerden muhabbet etme.el kol muhabbeti hiç yapma.hayır manastırda büyümedim:9::9: ama gerçekten çok canım sıkıldı zamanında iyi niyetim yüzünden. o yüzden ablan olarak:9::9: seni uyarmayı borç bilirim. istersen kadınlar kulübünün günlük sayfasına her gün yaşadığın şeyleri yaz ablacın müdahale etsin en ufak durumda,heyyyyt nooluyo len orda desin:1::1: canım sen dediklerimi yapsan çok iyi olur senin için.arkandan pırlanta gibi kız desinler,kimseye dedikodu malzemesi verme.

çok çok teşekkür ederim yorumlarınız fikirleriniz için:70:
ama sizin yazdığınız yorumlardan sonra baya bir tırstım.
okula gidip hocam ben orada çalışmak istemiyorum desem, aramız kötü kavga ederiz kesin :1:
uykum vardı kaçtı valla baya korkuttunuz beni:1:. erkeklere selam bile vermicem.
görüşmeye gittiğimde zaten ilk alt kata girdim bütün gözler bana dikildi. ama yadırgamadım çünkü yeni çalışmaya gelen birini ben olsam bende incelerdim.
sonra biri bana gitmem gereken odayı tarif etti. o an korkmamıştım ama şimdi korkuyorum. anaaaaaam

canım bende ilk çalışma hayatına girdiğimde seninle yaşıttım.açıkcası ilk başlarda çok ezildim.çalıştığım yerde benden daha tecrübeli bi kız vardı tam 6 ay canıma okudu.sonunda yaptıkları yanına kalmadı işten çıkarıldı ama 6 ay cehennem gibiydi.sonra akıllandım ve bende pençelerimi çıkardım.iş hayatında zaten öyle olmak gerek.daha sert,disiplinli ol.kimseyle fazla muhatap olma.herkesi uzaktan gözet ve iyice tanıyıncaya kadar uzak kal iş arkadaşı ortamından sadece işini yap.bu arada aramıza hosgeldinnnn:71:

çok çok teşekkür ederim yorumlarınız fikirleriniz için:70:
ama sizin yazdığınız yorumlardan sonra baya bir tırstım.
okula gidip hocam ben orada çalışmak istemiyorum desem, aramız kötü kavga ederiz kesin :1:
uykum vardı kaçtı valla baya korkuttunuz beni:1:. erkeklere selam bile vermicem.
görüşmeye gittiğimde zaten ilk alt kata girdim bütün gözler bana dikildi. ama yadırgamadım çünkü yeni çalışmaya gelen birini ben olsam bende incelerdim.
sonra biri bana gitmem gereken odayı tarif etti. o an korkmamıştım ama şimdi korkuyorum. anaaaaaam

korkulu rüya görmektense uyanık durmak iyidir,düşman bin yaşar fırsat bir düşer demişler:9::9:
erkeklere selam bile verme oh iyi oluyo onlara,kendilerine merhaba diyen kız hakkında bile "bu yollu" demişliklerini biliyorum.
abimin de zamanında dediği gibi "kimseyle abi muhabbetine girme,senin tek abin benim,erkekler yüzlerine karşı kardeşim diyip arkalarından vücutlarını konuşur kızların"
öyle yani güzelim benim.
yok sen yine çalış ama mümkün olduğunca alt kata inme:10::10::10:
korkma ama tedbirli ol canım çünkü devir gerçekten çok kötü,akılalmaz kötü.
bu dediklerimi yap stajını çooook verimli ve güzel bitir.rahat bir oh çek:16:
hem ne kadar az insan tanısan senin için o kadar iyi boşver.
iyi geceler canım

canım bende ilk çalışma hayatına girdiğimde seninle yaşıttım.açıkcası ilk başlarda çok ezildim.çalıştığım yerde benden daha tecrübeli bi kız vardı tam 6 ay canıma okudu.sonunda yaptıkları yanına kalmadı işten çıkarıldı ama 6 ay cehennem gibiydi.sonra akıllandım ve bende pençelerimi çıkardım.iş hayatında zaten öyle olmak gerek.daha sert,disiplinli ol.kimseyle fazla muhatap olma.herkesi uzaktan gözet ve iyice tanıyıncaya kadar uzak kal iş arkadaşı ortamından sadece işini yap.bu arada aramıza hosgeldinnnn:71:

hoşbulduk :70:
bende kendimi akıllı, cin gibi sanırdım.
ne safmışım ya ben :60:
en başlarda pençelerimi göstereyim o zaman.
gerektiği zaman pençelerim ortaya çıkıyordu. beni yalnız bırakmasa pençelerim bari :61:

korkulu rüya görmektense uyanık durmak iyidir,düşman bin yaşar fırsat bir düşer demişler:9::9:
erkeklere selam bile verme oh iyi oluyo onlara,kendilerine merhaba diyen kız hakkında bile "bu yollu" demişliklerini biliyorum.
abimin de zamanında dediği gibi "kimseyle abi muhabbetine girme,senin tek abin benim,erkekler yüzlerine karşı kardeşim diyip arkalarından vücutlarını konuşur kızların"
öyle yani güzelim benim.
yok sen yine çalış ama mümkün olduğunca alt kata inme:10::10::10:
korkma ama tedbirli ol canım çünkü devir gerçekten çok kötü,akılalmaz kötü.
bu dediklerimi yap stajını çooook verimli ve güzel bitir.rahat bir oh çek:16:
hem ne kadar az insan tanısan senin için o kadar iyi boşver.
iyi geceler canım

iyi geceler teşekkürler :70:

hoşbulduk :70:
bende kendimi akıllı, cin gibi sanırdım.
ne safmışım ya ben :60:
en başlarda pençelerimi göstereyim o zaman.
gerektiği zaman pençelerim ortaya çıkıyordu. beni yalnız bırakmasa pençelerim bari :61:

tatlım benim,aslında bütün kızlar cin gibi.zehir gibide akıllı.ama bazıları hem cin hem akıllı hemde fesat olabiliyor.işte o fesatlıkta çok şey yaptırıyor.iş yerinde huzurunu bitiriyor.o bana kötü davrandıkça ben iyi olmak için uğraştım.değmezdi ama nedense öyle yaptım.tecrübesizlik yaşımın kücük olması yüzünden sanırım.şuan 24 yaşındayım ve keşke o yıllara gitsemde daha fazla intikam alsam diyorum:) pençelerine dikkat et canım.onlar çok lazım olacak sana:)

tatlım benim,aslında bütün kızlar cin gibi.zehir gibide akıllı.ama bazıları hem cin hem akıllı hemde fesat olabiliyor.işte o fesatlıkta çok şey yaptırıyor.iş yerinde huzurunu bitiriyor.o bana kötü davrandıkça ben iyi olmak için uğraştım.değmezdi ama nedense öyle yaptım.tecrübesizlik yaşımın kücük olması yüzünden sanırım.şuan 24 yaşındayım ve keşke o yıllara gitsemde daha fazla intikam alsam diyorum:) pençelerine dikkat et canım.onlar çok lazım olacak sana:)

umarım bende keşke demem sizin gibi :61:
bir an önce başlamak istiyorum meraklandım şimdi :64:

Son düzenleme:
Giyisi konusunda çok haklılar.Hatta içine çıtçıtlı badiler yani atletler var ya onlardan giy.
Akrabana bile güvenemiyorsun bu devirde erkekler o kadar pislikleşti ki.Birde sanayiymiş Allah yardımcın olsun canım.
Kendine çok çok dikkat et bilmediğin ve karanlık,kuytu yerlere girme.

Giyisi konusunda çok haklılar.Hatta içine çıtçıtlı badiler yani atletler var ya onlardan giy.
Akrabana bile güvenemiyorsun bu devirde erkekler o kadar pislikleşti ki.Birde sanayiymiş Allah yardımcın olsun canım.
Kendine çok çok dikkat et bilmediğin ve karanlık,kuytu yerlere girme.

Amiiiiinn. kışın karanlık oluyor zorlanmam umarım en korkuncu da sanayide kaybolmam inşallah.
öyle bir yerde kaybolursam asla kimseye adres sormam tırsarım :52:

Back
X