yazlık kolsuz uzun hırkalar var canım benim onlardan giy,erkeklerle hiç muhabbet etme gerçekten bana teşekkür edeceksin aynı yerde çalışıp erkeklerle muhabbet eden bayanların halini görünce...
hele ki alt katta sadece erkekler çalışıyomuş(bi de sanayi) allah bilir ne muhabbetler dönüyodur orda.
hep dediğim şey vardır canım mot.r diyeceklerine, yobaz buzdolabı desinler.
ben güleryüzümden çok çektim,ama şu son bikaç senedir sadece aileme karşı güleryüzlüyüm.çok rahatım.
toplu olarak bile olsa bir yere çağırırlarsa gitme,ordaki bayanlardan biri birilerinin seni beğendiğini tanışmak istediğini söylerse umursama. sana baktığını farkedersen birilerinin başka bayanlar aracılığıyla uyar. yakınlarına bile özelini anlatmamakla çok iyi ediyorsun.
keşke erkek kardeşin falan bıraksa seni ilk gün. daha 17 yaşındasın tazeciksin,çevrende çok görüyorsundur senin yaşında olup bir dolu hata yapıp herkesin gözünde değer kaybeden arkadaşlarını.ibret olma ibret al sende...
kimseye güvenme,erkeklere birşey sorman gerekirse sadece sorunu sor,cevaplaman gerekirse sadece kısa cevaplar ver. iş dışında başka şeylerden muhabbet etme.el kol muhabbeti hiç yapma.hayır manastırda büyümedim

ama gerçekten çok canım sıkıldı zamanında iyi niyetim yüzünden. o yüzden ablan olarak

seni uyarmayı borç bilirim. istersen kadınlar kulübünün günlük sayfasına her gün yaşadığın şeyleri yaz ablacın müdahale etsin en ufak durumda,heyyyyt nooluyo len orda desin

canım sen dediklerimi yapsan çok iyi olur senin için.arkandan pırlanta gibi kız desinler,kimseye dedikodu malzemesi verme.