İlk kez cinsel ilişkiye girdim ve çok ağrı ve kanamam oluyor

mavipati

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
10
7
1
28
Merhaba. Evlendim ve İlk kez cinsel ilişkiye girdim ve bekaretim bozulunca kanamam oldu. Buraya kadar normal. Ancak sonrasında birkaç gün içinde tekrar ilişki yaşadık birkaç kez. Her seferinde kanamam oluyor ve ilişki sırasında çok ağrım oluyor. Belki yeterikadar ıslanmadım diye kayganlaştıcı kullandık ama kanama ve ağrı yine oluyor. Bekaretimi bozulmasından kaynaklı mı bu ağrılar acaba? Kanamalar ne zaman son bulur? Bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim

Bazen ilk ilişkide vajen içinde tahriş olabiliyor. Küçük yaralar çıkabiliyor ama zararsız korkacak bir şey yok.
Jinekoloğa gidin bir fitil verip birkaç gün ilişkiye girmemeyi önerecek. Sonrasında sorun kalmaz. Geçmiş olsun

o zaman başka problem var enfeksiyon olabilir kadın doguma gıdın muhakkak

Tahriş olduğu için normaldir diye düşünüyorum, ilişkiye ara vererek iyileşmesine müsaade edin, sonrasında yine kanama olursa doktora görünün.

Bende de aynı şekildeydi canım doktora falan gitmedim oylelikle geçti kızlık zarının yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum ama ilişkiye ara vermen gerekecek ben o şekilde çok rahat geçirdim orayı yara gibi düşünün iyileşmesine fırsat verin.

Zamanla Ağrı geçiyor mu peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…