İlk kez klomen kullananlar

rynkc1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kızlar merhaba bu ay ilk kez klomen kullandım adetim 5. Günü başladım sabah akşam aldım adetin 16.günü de duphaston kullandım doktorum yumurtlama takibi yapmadı çatlama iğnesi de vermedi adet olursan 2 yada 3. Gün gel gecikirsen de gebelik testine gel dedi
Duphaston 2 gün önce bitti göğüs ucu acıları ve alt karnımda hareketlenme klomen bittikten sonra hep vardı son 1 haftadır falan da alt karnımda doluluk var bat 22 haziranda gebelik belirtileri ile duphaston yan etkileri aynı imiş galiba nasıl anlayacağız bu belirtiler varken gebelik oldupunu öğrenen var mı
Biraz uzun oldu ama kusura bakmayınnn

Kızlar merhaba bu ay ilk kez klomen kullandım adetim 5. Günü başladım sabah akşam aldım adetin 16.günü de duphaston kullandım doktorum yumurtlama takibi yapmadı çatlama iğnesi de vermedi adet olursan 2 yada 3. Gün gel gecikirsen de gebelik testine gel dedi
Duphaston 2 gün önce bitti göğüs ucu acıları ve alt karnımda hareketlenme klomen bittikten sonra hep vardı son 1 haftadır falan da alt karnımda doluluk var bat 22 haziranda gebelik belirtileri ile duphaston yan etkileri aynı imiş galiba nasıl anlayacağız bu belirtiler varken gebelik oldupunu öğrenen var mı
Adet gecikmesi yaşamadan test yapma bacım
Maalesef kendimizi hamile gibi hissediyoruz ama ilacın etkisi

Ne oldu sonuç umarım olumludur

İlacı size nasıl verdiler bende kullanmak istiyorum aylardır deniyoruz olmuyor ovalusyon testinr başladım ama pik göremiyorum bu ilacı duydum neye göre veriyorlar acaba

İlacı size nasıl verdiler bende kullanmak istiyorum aylardır deniyoruz olmuyor ovalusyon testinr başladım ama pik göremiyorum bu ilacı duydum neye göre veriyorlar acaba
Merhaba kadın doğum doktoruna gidip aylardır denediğinizi söylerseniz muayene olursunuz, zaten yumurtalarınızın durumuna göre size ilacı verecektir. Eğer farklı bir sorun yoksa Yumurtlamanın kalitesi için destek veren bir ilaç olduğunu düşünüyorum. En azından birkaç ay önce doktora gitmediğim için çok pişmanım, Klomen kullandığım ilk ay hamile kaldım. Tabiki Allahın izniyle fakat yine de destek almakta fayda olduğunu düşünüyorum. 💐

Epey bir süre denedik olmadı. Tüm testlerimiz normal çıkıyordu. Bir doktora gittik bana klomen eşime proman başlattı. İlk ay sonuç alamadık. İkinci ay inanilmaz bir yumurtlama sancısı çektim. Otururken bile zorlanıyordum. Ertesi gününu değerlendirdik. Çatlatma iğnesi filan da olmadım. Hiç umudum da yoktu açıkçası. Adetimden bir gün önce gebe olduğumu öğrendim. Şimdi ikiz iki kız bebeğe hamileyim. 21. Haftaya gireceğiz. Keşke daha önce doktora gitseydik. Bazen basit destekleyiciler süreci daha hızlı ilerlemiyor.

Hamileyim canım dpo 13 de öğrenmiştim ilk klomen kullandığım ay hamile kaldım darısı olmayanlara inşallah 💖
Bende bugün 13. Günümdeyim test yaptım negatif çıktı ve şansıma dün boğaz ateş felaket bir şekilde sırt ağrısı çektim

Back
X