Ilk kez ovulasyon testi kullanacagim yardimci olur musunuz?

November 22

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
2.280
1.822
448
Subat ayi itibari ile gebelik planliyorum.Ama ben 34 ya da 35 gunde bir regl oluyorum.ilk cocugumda 1.5 yil bekledim.2 de düşük yaşadım sebepsiz.bu sefer planli olmak icin test siparis ettim.ancak cok bilgili değilim.bilen birisi yanitlarsa cok sevinirim
1)silikse negatif demekmis peki hic tam ayni renkte olmazsa bu yumurtlama olmadi mi demek?
2)muhtemelen 17-22 gunler arasinda yumurtlama oluyor ki 35.gun adet oluyorum ben bu durumda yumurtlama gectikten sonra test silik mi çıkıyor yoksa tek cizgi mi?

Subat ayi itibari ile gebelik planliyorum.Ama ben 34 ya da 35 gunde bir regl oluyorum.ilk cocugumda 1.5 yil bekledim.2 de düşük yaşadım sebepsiz.bu sefer planli olmak icin test siparis ettim.ancak cok bilgili değilim.bilen birisi yanitlarsa cok sevinirim
1)silikse negatif demekmis peki hic tam ayni renkte olmazsa bu yumurtlama olmadi mi demek?
2)muhtemelen 17-22 gunler arasinda yumurtlama oluyor ki 35.gun adet oluyorum ben bu durumda yumurtlama gectikten sonra test silik mi çıkıyor yoksa tek cizgi mi?
Silik çıktığı müddetçe yumurtlama olmadığı anlamına gelir ki bu durumda regl de gecikecektir. Tam koyu çizgiyi gördüğünüzde yapmayı bırakmayın tekrar çizgi silikleşsene kadar devam edin. Çizginin tekrar silikleştiği günde önemli. Test hiçbi zaman tek çizgi çıkmıyor çünkü vücutta hep lh var sadece ovulasyonda pik yaptığından miktar artıyor çizgi koyulaşıyor. He bu arada siz düzenli ilişkiye girmeyi ihmal etmeyin sırf ovulasyona göre ilişkiye girmekte şansı düşürüyor. Adet gittikten sonra ili günde bir sürekli ilişki olmalı

Back
X