Saç Rengi ve Saç Boyama ilk kez saçını boyamak istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum

malamin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
8
0
1
Manisa
Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni katıldım inşallah burdaki bilgilerden istifade ederim..
Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklandı bende istediğim bölümü kazandim :7:
Ama sınav süreci çok zordu tek kelimeyle fiziksel olarak cok yiprandim.degisiklik istiyorum.
Saçlarımı boyamaya karar verdim ama ne yapacagim konusunda hem çok şaşkın hemde acemiyim.benim saçlarım kestane rengi açık kestane daha önce hiç işlem görmedi aslında kucukkn safsari bir kafam varmış da sonradan renk dönmüş :53: birde ablam hala sarışın fena hava atıyor bana :23: ben samimi evde kullu kumrala boyasam tutar mı benim beyaz onerdiginjz açık tonlarda sacimi tutucagi bir renk var mı yardımlarını bekliyorum. :10:

Bence ne renk yaparsan yap çok güzel tutar çünkü kendi ana saçın, hemde oyüzden iyi karar ver yazık olmasın ana saçına çünkü saça bi kere boya değdimi bidaha ana saçına dönmen çok zor, Şahsen ben 3 yıldır boyamıyorum hala saçımın yarısı boyalı hala kurtulamadım, Saçlarım aklanmadan kendi saçımı kullanmak istiyorum çünkü, okadar kimyasal kullanmak istemiyorum. Önce insan hevesleniyor değişiklikler istiyor sonra ondanda sıklıyor.

Merhaba arkadaşlar kadınlar kulübüne yeni katıldım inşallah burdaki bilgilerden istifade ederim..
Arkadaşlar malum sınav sonuçları açıklandı bende istediğim bölümü kazandim :7:
Ama sınav süreci çok zordu tek kelimeyle fiziksel olarak cok yiprandim.degisiklik istiyorum.
Saçlarımı boyamaya karar verdim ama ne yapacagim konusunda hem çok şaşkın hemde acemiyim.benim saçlarım kestane rengi açık kestane daha önce hiç işlem görmedi aslında kucukkn safsari bir kafam varmış da sonradan renk dönmüş :53: birde ablam hala sarışın fena hava atıyor bana :23: ben samimi evde kullu kumrala boyasam tutar mı benim beyaz onerdiginjz açık tonlarda sacimi tutucagi bir renk var mı yardımlarını bekliyorum. :10:

çok iyi düşün ve ona göre kararını ver canım ben liseden beri saçımı boyuyorum ve seneler oldu özüme dönemedim ama eğer sorun değil ben kararımı verdim dersen de bi fotonu paylaşmanı rica edicem ten rengine göz rengne falan bakarak süper bi renk fikri verebilirim :52:

çok iyi düşün ve ona göre kararını ver canım ben liseden beri saçımı boyuyorum ve seneler oldu özüme dönemedim ama eğer sorun değil ben kararımı verdim dersen de bi fotonu paylaşmanı rica edicem ten rengine göz rengne falan bakarak süper bi renk fikri verebilirim :52:
Kameram bozuk sadece Filtreli çekiyor ama $_kolata_kahve_sa_renkleri3.webp şu renge yakın

$clip_image006.webp göz rengmde tam bu

Back
X