İlk kez spermiyogram testi verdik

Mavibalon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
196
82
28
Merhaba 6 aydır bebek istiyoruz fakat olmayınca ben kadın doğuma 2 kez gittim sorun yok dedi . Eşimden de sperm testi istedi . İnternette ve forumda bı çok yazı var ama sanki bu testin sonuçları çok karışık geldi . Daha önce tecrübe etmiş arkadaşlar bakabilir misiniz

Eklentiler

• IMG_20220606_153016.webp
    29 KB · Görüntüleme: 94
canım sayı gayet güzel morfolojide de sıkıntı yok en az 4 olmalı 4 sendede
ama ileri hızlı hareket çok düşük maalesef değeri 5
ileri hareket düşük olunca yumurtaya ulaşamıyor anlamına geliyor

ama hemen tüp bebeğe giitmenize gerek yok doktorunuz gıda takviyesi verecektir yanında keçi boynuzu pekmezi tüketin düzelme ihtimali olan bişey sonuçta bizimde ilk testte ileri harehet 1 di gıda takviyesi vitaminler biraz düzeldi

Çok teşekkür ederim cevabınız için . İleri hareketlilik.peki yükseltilebilir bır şey mi acaba

Çok teşekkür ederim cevabınız için . İleri hareketlilik.peki yükseltilebilir bır şey mi acaba
yükselebilir canım çünkü total de ki toplam hareket yüksek sadece yavaş hareketli . en az 3 ay vitamin kullansın eşiniz sonra testi yenileyin. geçmiş olsun

MaviHayallerim cok guzel yazmıs bnde aynısını yazacaktım, kecıboynuzu özü, fındık,bıtter cıkolata,nohut yemeği, muz, kecıboynuzu kaynatıp kullansın esın , bırde takvıye kullanın doktorunuza sorabılırsınız. duzelır hız . sayı cok dusuk degıl canım

kanka tecrübe diploması alacaz yakında zaten senle

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için doktor promotil men önermiş 3 ay kullanacağız bakalım
her doktor farklı vitamin veriyor ama çoğunun içeriği aynıdır. düzenli olarak kullansın düzelir inşalla . hamile kalırsın inşallah. moralinizi bozmayın.

Hepsini alıp kullanalım bakalım zaten multivitamin de kullanıyorduk. Çok düşük tüp bebek yapmak zorunda kalırız diye düşünüp biraz korktum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…