Çok teşekkür ederim cevabınız için . İleri hareketlilik.peki yükseltilebilir bır şey mi acabacanım sayı gayet güzel morfolojide de sıkıntı yok en az 4 olmalı 4 sendede
ama ileri hızlı hareket çok düşük maalesef değeri 5
ileri hareket düşük olunca yumurtaya ulaşamıyor anlamına geliyor
yükselebilir canım çünkü total de ki toplam hareket yüksek sadece yavaş hareketli . en az 3 ay vitamin kullansın eşiniz sonra testi yenileyin. geçmiş olsunÇok teşekkür ederim cevabınız için . İleri hareketlilik.peki yükseltilebilir bır şey mi acaba
Çok teşekkür ederim cevaplarınız içinyükselebilir canım çünkü total de ki toplam hareket yüksek sadece yavaş hareketli . en az 3 ay vitamin kullansın eşiniz sonra testi yenileyin. geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim cevabınız için . İleri hareketlilik.peki yükseltilebilir bır şey mi acaba
kanka tecrübe diploması alacaz yakında zaten senleMaviHayallerim cok guzel yazmıs bnde aynısını yazacaktım, kecıboynuzu özü, fındık,bıtter cıkolata,nohut yemeği, muz, kecıboynuzu kaynatıp kullansın esın , bırde takvıye kullanın doktorunuza sorabılırsınız. duzelır hız . sayı cok dusuk degıl canım
her doktor farklı vitamin veriyor ama çoğunun içeriği aynıdır. düzenli olarak kullansın düzelir inşalla . hamile kalırsın inşallah. moralinizi bozmayın.Çok teşekkür ederim cevaplarınız içindoktor promotil men önermiş 3 ay kullanacağız bakalım
ay dıploma yerıne bebek alsak hıc fena olmazkanka tecrübe diploması alacaz yakında zaten senle
ahh ahhh sebze değilki gidelim alalım .ay dıploma yerıne bebek alsak hıc fena olmaz
amiiinnn canım,ahh ahhh sebze değilki gidelim alalım .
Orasıda artık Allahın takdiri.
biz elimizden geleni yapıyoruz Allahım daha fazla aratmasın inşallah
Hepsini alıp kullanalım bakalım zaten multivitamin de kullanıyorduk. Çok düşük tüp bebek yapmak zorunda kalırız diye düşünüp biraz korktum açıkçasıMaviHayallerim cok guzel yazmıs bnde aynısını yazacaktım, kecıboynuzu özü, fındık,bıtter cıkolata,nohut yemeği, muz, kecıboynuzu kaynatıp kullansın esın , bırde takvıye kullanın doktorunuza sorabılırsınız. duzelır hız . sayı cok dusuk degıl canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?