ilk kez test yaptım. ne olduğunu anlamadim. yardim lütfen

Günün ne kadar geçti canım? Hamile gibi görünüyorsun, bir de kan testi yaptır emin olmak için :)

Hamilesin daha çok yeni hemen doktora gitme sürekli kan testi verirsin bir hafta sonra idrar testini yenile sonra iki hafta bekle ve git bebeğinin herşeyini görürsün inş

Herkes hamilesin demiş adetim 5 gün gecikti. Şu anda ne dusunecigimi bilemiyorum. Bir hafta beklemek sabır işi ikinci test için. Ben yaptım bile

Herkes hamilesin demiş adetim 5 gün gecikti. Şu anda ne dusunecigimi bilemiyorum. Bir hafta beklemek sabır işi ikinci test için. Ben yaptım bile

sanırım kan tahlili yaptırmak en mantıklısı.. fakat bir arkadaş erken gitme sürekli tahlil vermek zorunda kalırsın dedi. Ne yapsam bilemedim:110:

sanırım kan tahlili yaptırmak en mantıklısı.. fakat bir arkadaş erken gitme sürekli tahlil vermek zorunda kalırsın dedi. Ne yapsam bilemedim:110:

Günün ne kadar geçti canim? 5 gün filan geçtiyse kan testi yaptır bence..

Günün ne kadar geçti canim? 5 gün filan geçtiyse kan testi yaptır bence..
5. gün bugün. ne yapacağımı bilemedim. Korktum biraz da.. her ne kadar planladığım bir şey olmasa da heyecan verici ve her yerden bir şeyler okuyup kafamı iyice allak bullak ettim :KK43: biraz daha beklemem lazım sanırım

eğer geç döllenmeyse ilk testin gibi erken gebelik testlerinde pozitif çıkar
normal testlerde ise negatif

eğer geç döllenmeyse ilk testin gibi erken gebelik testlerinde pozitif çıkar
normal testlerde ise negatif
akşam yaptığım fortest erken gebelik testi. Sonuç resimdeki gibi oldu. Sabah dayanamadım eczaneden aldığım şu kaset tipi ucuz testi uyguladım, tek çizgi çıktı. Ama ışığın durumuna göre çizgi çok çokkk silik gibi görünebiliyordu. Anlamadığım negatif olarak yorumlamak için hiçbir şekilde çizgi , silik de olsa izi falan olmaması mı gerekir. Yani negatif testlerde sadece beyaz zemin üzerinde tek çizgi mi gözüküyor? Diğer çizgi ıslanma ile belirginleşir mi?

akşam yaptığım fortest erken gebelik testi. Sonuç resimdeki gibi oldu. Sabah dayanamadım eczaneden aldığım şu kaset tipi ucuz testi uyguladım, tek çizgi çıktı. Ama ışığın durumuna göre çizgi çok çokkk silik gibi görünebiliyordu. Anlamadığım negatif olarak yorumlamak için hiçbir şekilde çizgi , silik de olsa izi falan olmaması mı gerekir. Yani negatif testlerde sadece beyaz zemin üzerinde tek çizgi mi gözüküyor? Diğer çizgi ıslanma ile belirginleşir mi?
bence gebelik var ama geç döllenme
kan testi yaptır mutlaka

valla ucuz testler daha güvenilir gelmiştir bana ,pahalı aldığımda çıkmayan test ucuzda çıktı hemde günüm geçmeden

valla ucuz testler daha güvenilir gelmiştir bana ,pahalı aldığımda çıkmayan test ucuzda çıktı hemde günüm geçmeden
:KK57::KK57::KK57::KK57: ben tam tersini düşünüyordum aslında. Ne kadar pahalı ise o kadar güvenilirdir gibi geliyordu. Hatta eczanede başkaca bir marka vardı fiyatı 2 katı falan onu almayı düşünüyordum.

:KK57::KK57::KK57::KK57: ben tam tersini düşünüyordum aslında. Ne kadar pahalı ise o kadar güvenilirdir gibi geliyordu. Hatta eczanede başkaca bir marka vardı fiyatı 2 katı falan onu almayı düşünüyordum.

ben hep hamileliklerimi ucuz testle öğrendim ,hatta sonuncusunda 30 tl vermiştim birde çıkmadı ertesi gün ucuz aldığımda çıktı silik bir şekilde ve hamileydim

bence gebelik var ama geç döllenme
kan testi yaptır mutlaka
geç döllenme nedir acaba? Kusura bakmayın daha önce hiç karşılaşmadığım durumlar. Hatta sitede gezerken sürekli "sat" ın ne "bat" ne diye yazılar okuyup, Allah Allah bu ne diyor epey bi düşündüm. Sonra çözdüm ama:KK54: son adet tarihi imiş:)

ben hep hamileliklerimi ucuz testle öğrendim ,hatta sonuncusunda 30 tl vermiştim birde çıkmadı ertesi gün ucuz aldığımda çıktı silik bir şekilde ve hamileydim
Senin bir kaç hamilelik olmuş sanırım tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün. Ben daha 4 aylık evliyim. Bu durumlarla yeni yeni karşılaşıyorum. Tecrübe ede ede öğreneceğiz sanırım. Hayırlısı...

Back
X