Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onlar normalvermedi daha bir daha test yapalım ondan sonra başlarız dedi.diğer değerlerim nasıl sizce
ilaç kullanmış mıydı düşürmek içinarkadaşım da yaptırdı hormon tahlili onunda 33 çıkmıştı prolaktini bir sonraki ay hamile kaldı.
bende adet olunca kullanmaya başlayacağımhayır doktor yaşın daha genç ilaca başlamayalım hemen demiş benimkide bir sonraki adetinde yine yapalım ona göre başlarız dedi
4 senedir evliyim... sen?ilaç kullanmak çok zor benimde bide tiroid hormonum yüksek çıktı bide onun için ilaç kullanıcam.inşallah bir dahaki tahlilimize kadar değerler düşer hiç sorun kalmaz. ne kadarlık evlisin canım
amin canım inşallahbende 3senelik evliyim.hiç korunmadık ama hamile kalmadım hiç.eşimdede varikosel var oda saraçoğlunun kürünü kullanıcak inşallah şifa buluruz
sağol canım... ben de senin için ediceminşallah canım rabbim tüm isteyenlere tez zamanda versin.senin içinde dua edicem![]()
TSH : 4,2
LH : 10,3
FSH : 9
PROLAKTİN : 36
PROGESTERON : 1,2
22yaşındayım.Doktor hafif yumurta tembelliği var dedi.Bir daha test yapılacak.Bilenler bişeyler yazarsa çok sevinirim.
Fsh icin 15 gun sonra tekrar bakilacak doktor zayıf olduğum icin hemen ilac vermedi yüksek cikarsa baslarim dedi e2 baktirmadim t4 t3 normal cikti ben bu testleri adetimin 3 günü yaptirdim simdi 21.gunu gidip progesterona baktirayim mi ki kadin doğum doktoru bi dahaki adetinde yine gel bakalim bi dediCanım tsh yüksek yani normal değerlerde ama hamile kalabilmek için 2 2,5 civarında olmalı doktorum öyle söyledi ve ilaç yazdı
Lh fsh den yüksek olunca polistik over oluyor sanırım
Prolaktin yüksek 23 25 normal değerler
Progesteron düşük çıkmış bu yumurtlama olmadığı anlamına geliyor doktoruna sordun mu sen hormon testini ne zaman yaptırdın reglinin 2. veya 3. günü yapılmalı
Progesteron reglinin 21 günü bakılmalı ve o ay içerisinde yumurtlama olmuş mu diye bakılır.
Doktorundan e2 dhea-s t3 t4 de bakmasını iste .
Fsh icin 15 gun sonra tekrar bakilacak doktor zayıf olduğum icin hemen ilac vermedi yüksek cikarsa baslarim dedi e2 baktirmadim t4 t3 normal cikti ben bu testleri adetimin 3 günü yaptirdim simdi 21.gunu gidip progesterona baktirayim mi ki kadin doğum doktoru bi dahaki adetinde yine gel bakalim bi dedi
Evet canim butun testleri adetimin 3.gunu yaptirdimO zaman sen progesterona 21 gün baktırmadın doğru mudur? Yanlış sonuç verir eğer o gün baktırmadıysan
Evet canim butun testleri adetimin 3.gunu yaptirdim