İlk kontrolüm

ysgl26

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
524
844
33
36
Merhaba kızlar. Bugün ilk kontrolümüz vardı. Keseyi ve yolku gördük çok şükür. Biraz olsun rahatladım . Ama tahmin ettiğim gibi geç döllenme olmuş. Takvime göre 6+0 bugün fakat ultrasonda 4+6 çıktı küçük susamım. Tam 1 hafta geriden geliyor. 2 hafta sonra gelin kalbini dinleriz inşallah dedi doktorum. Kese 8.9 mm imiş. Fakat yolk ile ilgili bişey söylemedi. Sadece yolk kesesi var bebek te var demek oluyor bu dedi. 7. Haftada ancak duyacağız kalbini sanırım. Normal döllenme olanlar 7. Haftada görüyor mu acaba onu merak ettim

Benimde her kontrolde birkaç gün geri tarihi söylemişti doktor suan 10 gün falan geride yani adet tarihime göre. Ben 7+0 da tam olarak duydum kalp atışını ultrasondan bebeğide gördüm çok şükür. 8. Haftayıda bulabiliyor bazı hamilelerde

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkestr farklı oluyor demek ki bu süreç.. beklemek çok zor

Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Herkestr farklı oluyor demek ki bu süreç.. beklemek çok zor
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah duyarsınız miniş kalbinin atışını

Benimde 5 haftalık dedi doktor ama yolk felan bişey den bahsetmedi anlayan varmı yorumlayabilen hangisi ne

Eklentiler

• Capture+_2021-12-02-12-34-13.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 87
Benimde 5 haftalık dedi doktor ama yolk felan bişey den bahsetmedi anlayan varmı yorumlayabilen hangisi ne
Alttaki yuvarlak olan keseniz. Hayırlı olsun yolk da var içinde dikkatli bakarsanız bi karartı var. Ama üstteki nedir? 2. Kese var gibi sanki.

Bugün 7+2 de bebişimizin kalp atışlarını duyduk şükürler olsun. Boyu da 1.20 santim olmuş. Herşey yolunda dedi doktorum.Çok değişik bi duygu kızlar.. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Alttaki yuvarlak olan keseniz. Hayırlı olsun yolk da var içinde dikkatli bakarsanız bi karartı var. Ama üstteki nedir? 2. Kese var gibi sanki.
Bende onu anlayamadım işte canım bilgilendirme için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hem alttaki ni içindeki karartıyla görüyorum bu sefer üstteki ne diyorum içim rahatladı Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…