Ilk microenjeksiyon tecrubesi

meridyen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
79
0
86
Diğer
Slm arkadaşlar bu benim ilk microenjeksiyon tecrubem 28 Eylül de transfer oldu, oda arkadaşımın 3 denemesiymiş ilk denemede tutmadığını sonraki 2-3 de şansın yüksek olduğunu söylemişti hala bir belirti yok canım çok sıkkın
sizce de 2-3 de mi tutuyo ilkinde tutan var mı nolursunuz bana yardımcı olun
:CüvCüv: :1hug:

canım kafana hiç öyle şeyleri takma...benim ilk denememde çok şükr tuttu. ve inan hiç belirtim yoktu sanki hiç tedavi olmamış gibiydim. inş. bebişin senledir.

Amin inşallah Allah çocuk sahibi olmak isteyen hiç bir kadının kucağını boş bırakmaz inşallah
ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini Allah tamamına erdirsin

canım hiç bunlara stres yapma ne zaman olacğını Allah bilir.hiç boşvere üzme kendini. oda arkadaşım demişsin nerede yaptırdın ki tedavini ?

canım hiç bunlara stres yapma ne zaman olacğını Allah bilir.hiç boşvere üzme kendini. oda arkadaşım demişsin nerede yaptırdın ki tedavini ?

bursa da Jimer kadın doğum hast var yoğunluktan ve sanırım kısa süre dinlendiğimiz için çift kişilik odalara verdiler toplama işleminde de aynı arkla beraberdim kader arkadaşım çok da sevdim orda olduğum süre sohbet ettik vaktin nasıl geçtiğini anlamadım ama
ilk inde tutanı duymadım benim üçünce denemem demesi hala kulaklarımda yankılanıyor
bu arada bu gün idrar testi yaptım ikinci çizgi belirsiz çıktı inşallah bebişim benimledir Allah ın izniyle bizim de evlat hasretimiz son bulur inşallah
Allah çocuk isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

anladım canım...
ama sen takma kafanı bunlara bak burada birsürü arkadaşın ilk denemesinde tutmuş forumlarda görürsün... nasip de vakti ise olur de kalbini ferah tutmaya çalış yaşadım biliyorum zor ama bunu başarmaya çalış.Allah kolaylık versin inşallah hayırlı sonuç alırsın....

merhaba canım.tedavin hayırlı olsun,inşallah güzel sonuçlar alırsın.soruna gelince,bana arkadaşın söylrdiği çok saçma geldi,neden böyle bir kanıya varmış inan anlamadım.bak ben 3 kez tedavi oldum.ilki mikro diğer ikisi dondurulmuşlarla ben 3 tedavimdede hep hamile kaldım hemde kaç konulduysa hepsi tutarak.sana tavsiyem hiç kimsenin tedavisiyle kendi tedavini kıyaslama,çünkü herkesin durumu farklı,şikayetlerimiz farklı,vucudun tepkisi farklı.bence her söylenene kulağını tıka tedavi gününü bekleyip sitres yapmadan sonucunu öğren.herşey gönlünce olsun.

Canım 3 de de hepsi tuttu yazmışsın peki sonra ne oldu. nolursun cevapsız bırakma çok merak ettim

arkadaşlar bu arada sonucu aldım çok şükür 12. gün doktor pozitif dedi. 14. gün testi tekrarlıcak
RABBıM ÇOCUK ıSTEYEN HERKESıN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN
SAĞLIKLI, ELı AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI EVLATLARIMIZ OLUR ıNŞALLAH
DARISI BAŞINIZA opuyorumnanaktan

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin kucagında görmeyi nasp etsin darısı tüm isteyenlerin başına

canım gözün aydınnn saglıcakla kucagına laırsın insallah bebeğini hersey nasip kısmettt isi burdanda anlasılacagı gibi:))

evet canim sorunun cevabini aslinda
bikac gun sonra kendin almis oldun
tebrikler insallah saglicakla kucagina alirsin

Amın kızlar ınŞallah rabbım tÜm bebek ısteyenlere saĞlıklı evlatlar nasıp etsın.
ınŞallah bıze de, 9 ay sonra saĞlıklı elı ayaĞı dÜzgÜn evlat nasıp eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…