• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk negatif micro denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım!!!!

tubiss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
70
0
86
Kastamonu
merhaba arkadaşlar ben eylül ayında ilk micromu yaptırdım ve sonuc negatifti.sorunum fsh yüksekliği.yani erken yumurta yetmezliği.iki gün önce lekelenmem oldu adet oluoyorum zannettim.ama kanamam gelmedi.bugünde fsh testi yaptırıyım dedim b hcg de yapalım dediler.veee 593 çıktı.inşallah allahın izniyle hamileyim.hamileyim kelimesini yazarken bile inanamıyorum.sizce değerim nasıl.tam 4 haftalık oluyo.size tavsiyem bol bol dua edin.allahtan başka kimse veremez bu mucizeyi

tubiss tebrik ederim canım :lepi:
bende eylül ayında ilk kez tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı..
bu ay adetim 5-6 gün kadar gecikti benimde ama sanırım tüp sonrası gecikmeler normalmiş..
bir yanımda acaba mı diyor ama konduramıyorum kendime..
ne gibi belirtiler yaşadın biraz anlatır mısın canım
kaydirigubbakcemile5

tebrik ederim canım Allah sağlıkla tamamına ermeyi nasip etsin

Tebrik ederim.Çok sevindim.Allah hayırlısıyla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin ve darası bizimde başımıza.Rabbim hayırlısıyla bizede nasip etsin inşallaaaaaaaaahhhh...

tubiss tebrik ederim canım :lepi:
bende eylül ayında ilk kez tüp bebek yaptırdım ama malesef olmadı..
bu ay adetim 5-6 gün kadar gecikti benimde ama sanırım tüp sonrası gecikmeler normalmiş..
bir yanımda acaba mı diyor ama konduramıyorum kendime..
ne gibi belirtiler yaşadın biraz anlatır mısın canım
kaydirigubbakcemile5

teşekkür ederim canım rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.ben yaptıklarımı anlatayım kısaca.adetin 2. ila 12. günü arası bal tarçın çörekotu karışımı yedim.her sabah yürüyüş yaptım.ve çok gezdim.yani kafamdan attım bu konuyu.normalde adet zamanıma yakın acımaya başlayan göğüslerim daha erken acımaya ve büyümeye başladı.sora 28. günde lekelenmem oldu adet oluyorum dedim ama kanama olmadı.bugünde fsh kontrolu için gittim ama bi baktık bhcg 593.ayaklarımın bile titrediğini hissettim.rabbim hepinize yaşatsın bunu inşallah.bana da doktor crinone jel verdi lekelenmem var die.bende şimdi bundan korkuyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

hepinize çoook teşekkür ederim arkadaşlar inşallah isteyen herkesin kucağı dolar :) dualarınızı eksik etmeyin hem kendinizden hem benden :)

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh.a.s Rabbimin mucizelerinden biri daha işte :)her zamanki gibi söylüyorum tedavi falan fos şeyler.Rabbim yeterkiii zamanı geldiğinde ol emrini versin

canım rabbim sağlıcakla kucağına alamyı nasip eğlesin inşallah rabbim yeterki ol desin her zamn bizleri hayırlı zamnlarda hayırlısını versin amin

canım rabbim tamamına erdirsin inşallah... darısı tüm isteyenlerin başına inşallah....

Allah tamamına erdirsin,hayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah.

Allah mucizeni göndermiş tubiss inşallah sağlıcakla ve hayırlısıyla doğurup büyütmeyide nasip etsin

canım ne güzel bir haber bu!! RABBıM inşaaalllaaahhh hayırlısıyla kucagınada almayı nasip eder...

rabbim tamamına erdirsinnn..bende eylül ayındaa negatif sonuç alanlardanımmmm
rabbim bizlerede bu mucizeyi nasip etsinnnn...
aminnnn

teşekkür ederim canım rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inşallah.ben yaptıklarımı anlatayım kısaca.adetin 2. ila 12. günü arası bal tarçın çörekotu karışımı yedim.her sabah yürüyüş yaptım.ve çok gezdim.yani kafamdan attım bu konuyu.normalde adet zamanıma yakın acımaya başlayan göğüslerim daha erken acımaya ve büyümeye başladı.sora 28. günde lekelenmem oldu adet oluyorum dedim ama kanama olmadı.bugünde fsh kontrolu için gittim ama bi baktık bhcg 593.ayaklarımın bile titrediğini hissettim.rabbim hepinize yaşatsın bunu inşallah.bana da doktor crinone jel verdi lekelenmem var die.bende şimdi bundan korkuyorum.allah hepimizin yardımcısı olsun

Slm canım ballı karışımı nasıl yaptın yazarmısın? Birde neye iyi geldiği için işe yarıyor hamile kalmada?

hepinize çok teşekkür ederim.isteyen herkesin anne olmasını o kadar içten diliyorum ki hep dua ediyorum.rabbim isteyen herkese nasip etsin.ballı karışımın ölçülerini bi internet adresinden almıştım sanırım saraçoğlunun sitesinden.bu karışım yumurtanın sağlıklı büyümesine yardımcı oluyomuş.onun için kullandım 12. güne kadar ama.kızlar hepinizin dediği gibi rabbim ol emrini verince olur zaten moralinizi hep yüksek tutun ve çok dua edin.bende yarın testi tekrar edicem.lekelenmem falan oldu bakalım normal bi şekilde katlanıyomu.doktor da crinone jel verdi onu kullanmaya başladım inşallah herşey yolunda gider

arkadaşlar çok şükür cuma yaptırdığım test sonucu 1693 çıktı ikidende fazla katlanmış iki günde.salı günü keseyi görmeye gidicez inşallah görürüz.darısı başınıza.lütfen umutsuzluğa kapılmayın.benim yaşım 26 ve doktorlar tüp bebek dışında imkansız diodu ama rabbim onları yanılttı.bana bu mucizeyi gönderdi dualarımla.hep moralinizi yükdek tutun.bol bol dua edin.allahtan isteyin.o mutlaka sizi duyuyo ve en hayırlı zamanda bebişlerinize kavuşturacak.yeterki siz inanın

Back
X