- 16 Aralık 2014
- 1.647
- 5.518
- 358
- 33
- Konu Sahibi Pinkharleyquinn
-
Böyle söylenti var açıkçası ama yumurtlama da önemli o ne zaman oldu falan … benim kızımda minnak çıktı değeri oğlanın yüksekİlk gebeligimde adet günümde değerim 1800 lerdeydi oğlum oldu
5 gün önce kan verdim bata 5 gün kalaydi ve beta hcg 12.6 çıktı
Acaba bu sefer de kız olabilir mi?
Yani ilk öğrendiğiniz değerler kaçtı kızlar? Ve bebeğinizin cinsiyeti ne oldu?
Tesekkur ederim bir umut işte insan herseyi sorguluyorHayirli olsun gebeliginiz. Beta hcg ile cinsiyet ne alaka. Gun gectikce beta hcg artar siz gec vermişsiniz yuksek cikmis. Bunda cok erken vermissiniz düşük cikmis.
Gün gecmiyor ki gebelikle cinsiyetle ilgili degisik konular aciliyor
İşte teoride de kalsa çok duydum bu örneği teşekkür ederim cvbniz içinBöyle söylenti var açıkçası ama yumurtlama da önemli o ne zaman oldu falan … benim kızımda minnak çıktı değeri oğlanın yüksek. Rabbim ikisinin hayırlısını versin
Tesekkur ederimmErken yumurtlarsınız adet gününüzde beta hcg yüksek olur, geç yumurtlarsınız düşük olur.
Yumurtlama erken olunca beta hcg regl gunu yuksek cikar. Ama yumurtlama gec olunca düşük cikiyor ve bundan cinsiyet tahmini yapmak supheli.Tesekkur ederim bir umut işte insan herseyi sorguluyor
Öyle tabiki zaten takvimimdeki yumurtlama günümü degerlendiremedim sonra ilişki olmustu gebelik muhtemel geç döllenme olduYumurtlama erken olunca beta hcg regl gunu yuksek cikar. Ama yumurtlama gec olunca düşük cikiyor ve bundan cinsiyet tahmini yapmak supheli.
Cok teşekkürlerİki gebeligimdede yuksek cikti regl gunu kan verdigimde oglum ve kızım var.
Ben erken yumurtlama gören bi kadinim.
İnsallah gönlünüze göre olsun
Ama reglinize 5 gun kala pozitifmis. Ben gec dollenme oldugunu düşünmüyorumÖyle tabiki zaten takvimimdeki yumurtlama günümü degerlendiremedim sonra ilişki olmustu gebelik muhtemel geç döllenme oldu
Neyse hayırlısı bakalim Rabbım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
Yarın tekrar kan vercem bakalim değerlerim yükselmiş miAma reglinize 5 gun kala pozitifmis. Ben gec dollenme oldugunu düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?