E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
böyle olayları yaşamış arkadaşlar ve avukat arkadaşlar.şu an bir aya yakın ayrıyım.perşembe günü dava açılıyor ama maddi manevi tazminat açıp açmamakta kararsızım.elimde bana hakaret ettiği bir sürü belge ve yaşadıklarımı bilen yakın şahitlerim var.manevi tazminat açsam ben haklı çıkacakmışım gibime geliyor.ama ben önce sadece boşanma davası açmak niyetindeyim.peki sadece boşanma davası olduğunda altınlarımı geri verecek mi ve mal ayrımı yapacakmıyız.yoksa bunları geri almam için maddi tazminat yada başka bir isimle başka bir dava mı görüşülecek? lütfen bilgi verin çok az kaldı ama halen karar veremedim.daha sonra manevi tazminat açacağım ama önce soyadımı geri istiyorum.ve de benim olan ama bana verilmeyen altınlarımı.bu iş için harcayacağım para kazanacağımdan fazla da olsa göze aldım.önemli olan hakkımı savunmak.bütün maaaşım bu işe gidecek gitsin.yaşadıklarımın sonucunda tek amacım haklı olduğumu kanıtlamak ve zaten senin değildi babanın evinden mi getirdin denilen altınlarımı geri almak.yardımlarınızı bekliyorum sevgilerrrra.s.