Kızlaaar çok utanıyorumm ama ben dün hiç yapmadığım bişeyi yaptım .s Sevgilim beni bi kere aniden dudağımdan öptü karşılık vemedim,Sonra biraz zaman geçti bida öptü bu sefer bende karşılık verdim.Ama yüzümün bembeyaz oldugunu söledi.konuştuk falan gene arada öptü neyse.eve geldim aradan 3-4 saat sonra aradı ben pişmanım neden öptüm seni dedi,sen bana derdin ben kendimi kocama saklıyorum olucaksa eşmle olsun bu inşalllah sen olursun eşim olursun demiştn ben eşin olmadan öptüm seni,aklıma geldikçe deliriyorum kafayı yiycem cok rhatsz oldm bunda yemek yemeye kalktıgımda sen geliyosun aklıma gözümü kapatıyorum sen,açıyorum sen.Yanlış anlama çıktıklarımdada öpüşme oldu evet ama öncekilerde böyle düşünmedm pişman olmadım öptüm geçtm ama senden pişman oldum neden yaptım ben dedim dedi,diğerleriyle öpüştügümde soğurdum hemen kızlardan sana daha da baglandım daha çok evlenmek istiyorum seninle olsun istiyorum ama korkuyorum bu rüyanın bitmesinden seni kaybetmekten korkuyorum dedi..Anlamadıgmz sey neden pişman oldu böyle bi hisse kapıldı..oda anlatamadı kimseye anlatılmaz bu dedi.sizce neden böyle oldu o kızlar yardmcı olurmsunz,konuyu paylaşmak zorunda kaldım danışcagm soracagm kmse yok güvenemedm çevremdekilere,şimdiden allah razı olsun sizlerden