önümüzdeki hafta randevum var, adam balık burcu 30 lu yaşların başlarında ve mesleğinin populerliği gereği etrafında çok fazla kız / kadın var. ben onu o da beni taşıyabilecek biri her anlamda.
size sorum şu olacak bir balık erkeğini ilk görüsmede nasıl etkilersiniz, sizinle ciddi düsünmesini nasıl saglarsınız? direk evlilik gibi ciddi konulara girmek ilk görüsmede antipatik olabilir cunku ne dersiniz nasıl davranmalıyım sizce?
Ben ilk görüşmede ne aşka,nede evlilik konuşma olayına hiçte sıcak bakmıyorum.
İnanın yazış şeklinizi hiç beğenmedim.istediğim erkeği elde ederim derken ?
Güzellik görecelidir.siz kendinizi çok güzel buluyor olabilirsiniz belki erkeklere itici gelebilirsiniz.
Ben ilk görüşmede ne aşka,nede evlilik konuşma olayına hiçte sıcak bakmıyorum.
İnanın yazış şeklinizi hiç beğenmedim.istediğim erkeği elde ederim derken ?
Güzellik görecelidir.siz kendinizi çok güzel buluyor olabilirsiniz belki erkeklere itici gelebilirsiniz.
ben guzellık anlamında elde ederım demedım konum anlamında elde ederim dedim, cünkü erkeklerin gercekten sevip sevmediğini anlayamıyorsun, sana ne amacla yaklaştıgını evlenmek istese bile bunun maddi kaygılarla olup olmadıgını anlayamıyorsun. bunu düsündügüm icin o vurguyu yaptım yanlıs anlaşılmasın.
ilk randevuda sıcak samimi güler yüzlü ol. madem çok kadın var etrafında... kendini beğenmiş gibi durma bunu hissettirme. itici oluyo öyle kişiler çünkü bunun etrafında güzel de çoktur ozaman.
sıcak samimi güler yüzlü. zarif.. burnu havalarda bi zariflik olmasın ama. bence
direk burçlarla bir açıklama getirmek çok doğru değil bence sordukların açısından.
kendin gibi ol yeter.evlilik çok çok erken bir konu.sen istediğin kadar etkilemeye çalış,
o istemedikçe etkileyemezsin.o anki ruh haline bağlı yani.zaten etrafında çok kız varsa da bu biraz daha zor olacaktır.
ilk randevuda sıcak samimi güler yüzlü ol. madem çok kadın var etrafında... kendini beğenmiş gibi durma bunu hissettirme. itici oluyo öyle kişiler çünkü bunun etrafında güzel de çoktur ozaman.
sıcak samimi güler yüzlü. zarif.. burnu havalarda bi zariflik olmasın ama. bence
hem heyecanlı hem de güzeldir ilk randevu...hele bi de o adamla hayatınızı birleştirirsenizz ileride cok da özel anlamlar katarak hatırladığınız hoş bir anı olur zihninizde...:123:
Burçlara pek de güven olmuyor aslında :) İçinden geldiği gibi davran ama çok da abartma. En modernim diyen adam bile kolay elde edebileceği kadından kaçar. Bırak o kovalasın biraz ki zaten anlarsın tavırlarından. Ama işte burada dengeyi kurman önemli :) İçine sindiyse, görüşmek istiyorsan sen de biraz belli etmelisin. Yaptınız mı ikinci görüşmeyi? Nasıl geçti?