GMeraba hanımlar,ve genç kızlar...
İlk olarak genç kızlar için kısa kısa bilgiler vermekle başlayacağım.
Meraba, gencecık bayanlar...
Sizler için kısa kısa bilgiler vereceğim ilk olarak ergenlikle başlayacağım
10-16 yaşları arasinda başlar,sivilceler çıkar,iştah artar, duygular degisir,veeeee regl görülur
REGL:09-17 yaşları arasinda sık olarak görülur ama bu yaş farklı sepeblerden dolayı degisir anne,iklim vs.
Regl olmadan önce anneye bir degisir konu açtırılmalıdır mutlaka.Anneniz kesinlikle icinizi rahatlatacak bilgilerde bulunurlar. Veee sonunda...
Beklediğimiz misafir geldi...Korkma annene kos sana sarilacaktir mutlaka ped kullanmayi ögren...
Size sorum ne zaman regl oldunuz neler yaşadıniz ??
(Eminim çok güleceğiz)
Hahaha ne kadar komikmiş hikayen
İyikide açmışım valla konuyu 13 yaş 7. sınıf demi kaç câmaşır kirlettin öyle
Ay benim hikayemde Nur_90'ın hikayesine benziyor :):)
Bende aynı şekilde 7. sınıfa gidiyordum 13 yaşında falanım yani. Bende aynı şekilde adet ne demek nasıl olur pek bilmiyorum, sadece adetle ilgili kızlarda belli bi yaştan sonra kanama olur diye biliyorum ama hangi belli yaş! bilmiyorumNeyse birgün öğlen yemekte melemen yedim, okula gidiyorum tabi okul dönüşü eve geldim tuvalete gittim kırmızı olmuş iç çamaşırım, bende aynen Nur gibi ishal oldum falan diye düşündüm kırmızı oluşunu da melemene bağladım, çamaşırımı elimle yıkadım korktum annemden rezil olcam yani Neyse geçmiyo ama bu kırmızı şey sonra dank etti adet oldum ben diye :) utancımdan bir süre kimseye söylemedim çamaşırlarımı hep elimle yıkadım anneme belli etmedim, sonra nasıl anladıysa annem artık bir gün dolabımda ped buldum
Yok ben 6. Sınıfa gecmıstim yas 12 ydi ben 7 yasında başladım okula ay farkından 12 olcaktı ben 13 yazmışım valla her gun 1 çamaşır ve ben 7 gun boyunca duraksız adet oluyorum aslında baska hıkayelerım varda burda anlatılamaz utanırım :)) bu arada mesaj alıntı olarak cevap veremedigin ıcın göremedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?