Saçın koyu olduğundan sarıya boyarken doreleşme hatta turunculaşma zaten olacaktır, bu yüzden sıcak bir sarı tonu tercih etmemelisin.yukarıda resmini paylaştığın boyayla turuncu olur saçın.sevgili kk bayanları her şeyde olduğu gibi bundada size danışmadan edemedim. Benim saçım fotoğrafta gördüğünüz gibi koyu kestane altlara doğru saç açıcı spreyle kendi yapmış olduğum açık renkler var. Ben saçımı kendim boyamak istiyorum ve saçım boyanmış gibi olsun istemiyorum, parlak canlı saçlarım olsun içinde ışıltılar olsun istiyorum. Size sorum altın ışıltılı doğal görünümlü saçı elde etmek için hangi boyayı alıp evde uygulamalıyım. Deneyimli bayanlar cevaplarınızı dört gözle bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1364654
8.1 veya 8.11 gibi küllü bir renk kullanabilirsin, saçın koyu olduğundan sonuç küllü olmaz merak etme.Bayanlar istedigim sac rengini yukluyorum belki boyle yardimci olabilirsiniz boya bilgim olmadigindan istedigim rengi tarif edememistim bu ve bunun daha fazla altin yansimasi onerilerizi bekliyorumEki Görüntüle 1375021
Eki Görüntüle 1370958
Bayanlar yok mu bana yardım edecek kimse yukarıdaki doğal saçımın üstüne bu boyayı uygulasam nasıl olur yorumları bekliyorum :)
cnm bn palette 10.1 ve 9.5 u karıştırarak buna çok yakın bi renk elde ettim konularda var bir bak istersen :)ben de bu rengi istiyorum da nasıl yapacağımı bilemiyorum benim saçlarım sarı
teşekkür ediyorum canım bende öyle düşündüm ve bu boyayla boyamadımSaçın koyu olduğundan sarıya boyarken doreleşme hatta turunculaşma zaten olacaktır, bu yüzden sıcak bir sarı tonu tercih etmemelisin.yukarıda resmini paylaştığın boyayla turuncu olur saçın.
canım ggüzel yorumların için çok teşekkür ediyorum boyadım ve sonuçtan çok memnunum inşallah hep böyle güzel devam eder8.1 veya 8.11 gibi küllü bir renk kullanabilirsin, saçın koyu olduğundan sonuç küllü olmaz merak etme.
Yine de watermelon a katılıyorum, saçın hazır doğal renginde iken hiç boyaya bulaşma derim.Habire dibi çıkıp duracak, sürekli boyaman gerekecek, boya saçını kurutacak.Yalnız sağlıklı saç parlar derler bilirsin, ışıltı derken matlaşacak zamanla.
İlle de değişiklik dersen kesim ve ombre öneririm.
teşekkürler kuzum yorumun için bende bu boyayı kullanmama kararı aldımmbu boyayı kullandım aynı marka aynı renk, saçım senin saçından daha açık olmasına ragmen hatta ombre sarı olmasına ragmen turuncuya döndü, soğan kabugu şuanda. seninkide turuncuya döner daha koyu bi renk olur diye düşünüyorum ve oryal yemeden o attıgın küllü saç rengini elde edecegini sanmıyorum
az önce saçlarımı 2 tane 8 kumral ve 1 tane 8.1 küllü kumral ile boyamış bulunmaktayım şu an rengi çok hoşuma gitti yarın gün ışığında tam belli olacak teşekkür ederim canımcnm bn palette 10.1 ve 9.5 u karıştırarak buna çok yakın bi renk elde ettim konularda var bir bak istersen :)
ne demek canim isine yaradiysa ne mutlu foto koyabilirsen super olur diger boyama belki bende farkllik yapabilirm :))az önce saçlarımı 2 tane 8 kumral ve 1 tane 8.1 küllü kumral ile boyamış bulunmaktayım şu an rengi çok hoşuma gitti yarın gün ışığında tam belli olacak teşekkür ederim canım
istenen foto bendense gelsin ozaman ayrica konulardada var baska fotolarim istersenizFoto isteriz
teşekkür ediyorum canım :)Güzel olmuş canım, güle güle kullan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?