- Konu Sahibi bebekpatigi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok hoş olmus bence bende yılbasında kocama ne alsamdıe dusunuorum :18:Eki Görüntüle 526372
:) Ozamanlar çalışmadığım için sevgililer gününde böyle bi hediye hazırlamıştım.
Güzel bi kutuya kendi yaptığım enfes kurabiyeleri tıkıştırıp götürmüştümhemde nebiçim yemiştiii.
:) Böyle küçük şeylerden mutlu olabiliyorlar çok masrafa kaçmadan küçük kurabiyeler yapıp tıkıştırın kutuya![]()
çok hoş olmus bence bende yılbasında kocama ne alsamdıe dusunuorum :18:
çok hoş olmus bence bende yılbasında kocama ne alsamdıe dusunuorum :18:
senın durumunda olsam sevgılı olsak yanı hoş kaçardı ama şimdi pek iyi olucanu sanmıorum cunku ne ıstese yapıorum bi özelligi kalmadı hanı ellerımle ona bısey yapmamın cunku sureklı yapıorumbence dene çok güzel olurrrr.
nasıl anlatıcamı bılemedım napim tatlımsen zımbırtı deme barı sekerm yaaa :):)![]()
bı topık acsak sevgılıye alınabılcek eşe alınabılcek enteresan hedıyeler dıee.. degısık fıkırler cıkabılırrr..
vala çok güzel olur hadi aç benim 1 topıgım var oda senın topıgın olsun :13:bı topık acsak sevgılıye alınabılcek eşe alınabılcek enteresan hedıyeler dıee.. degısık fıkırler cıkabılırrr..
bı yerde gormsutum ama bende yapmıstım.. bı kavanoza her gun ıcın bı not yazıp koymustum.. eşim sımdıye kadar hergun notlardan bırını acarak gune uyanır... sonrada operrr operrrr benı![]()