ilk test sonucunuzda beta hcg niz kaçtı? 597 kaç haftalık oluyo

only_you

aşksın sen...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
336
2
116
İstanbul
günüm 3 gün gectikten sonra kan sonucum 597,32 iyi mi? sizinkiler kaçtı? kaç haftaliga denk geliyo??

günüm 3 gün gectikten sonra kan sonucum 597,32 iyi mi? sizinkiler kaçtı? kaç haftaliga denk geliyo??

3 yada 4 haftalık hamilesin canım. Değerin de harika. Artık hamileliğin tadını çıkar ve her şeyi akışına bırak kuzum.. Yoksa ardı arkası gelmiyor soruların:)) hayırlı hamilelikler dilerim, gözün aydın:)))

Selam ,

Ben adetime 2 gün kala gittim 30 nisanda zaten o gün öğrendim hamileliğimi 64.79 çıktı sizce nasıl

ona zarar gelecek diye cok dikkat ediyorum ama bir okadarda o bana tutundu birakmaz diye dusunuyorum bi kalp atisini duysam nasil istiyorum bir bilsen... bilgilendirdigin cok saol insallah dedigin gibidir

Selam ,

Ben adetime 2 gün kala gittim 30 nisanda zaten o gün öğrendim hamileliğimi 64.79 çıktı sizce nasıl

arastirmalarima gore cok hizli yukseliyo 24 ila 48 saatleri arasi deger kendini ikiye katliyo ben pazartesi birdaha yaptiracagm bence sende yaptir en azindan suphe kalmaz..... telden yazinca imla hatalariyla dolu yazdiklarim kusurada bkmayin

arastirmalarima gore cok hizli yukseliyo 24 ila 48 saatleri arasi deger kendini ikiye katliyo ben pazartesi birdaha yaptiracagm bence sende yaptir en azindan suphe kalmaz..... telden yazinca imla hatalariyla dolu yazdiklarim kusurada bkmayin

kusur ne demek cvp vermen bile yeterli.Tşkr.
Ben yarın gitmeyi düşünüyorum .
Çünkü Devlet Hast. gittim ilk önce sadece baktı evet gebelik var salı günü gel keseye bakalım dedi o kadar başka hiç bilgi vermedi ben sorunca neler yapmalıyım diye o zaman cvp.verdi içime çok sinmedi.Yarın başka bi yere gitmeyi düşünüyorum senin kaç haftalık kese göründümü

ben kan sonucunu bekleyemeden muayeneye girdim ultraonla bakti kese gorunmedi ama hamilelik var carsamba gel dedi daha sonra kan sonucumu aldim 597 cikti sanirim 4 haftaalik... pazarteside yukselmeyi merak ettigim icin tekrar kan wericem

pazartesiyi bekleyemedim dün gece gittik test yaptirdim ilki 597 idi ikincisi (3gün geçti üstünden) sonucum 2513 çok şükür yükselmiş ama bu yükseliş orantılı dimi

Adetim 1 gün geçmişti 158 çıkmıştı. 4 hafta 1 günlük hamileydim, artık siz hesaplayın. Bir daha da yaptırmadım çünkü 2 hafta sonra kalp atışı duyacağız diye gittiğimde boş gebelik dendi, ertesi gün baktığımızda kalbini duyduk. Çok şükür şimdi karşımda uyuyor minnoşum. Hiç bir şeye takılmayın, eğer gebelik varsa ve sağlıklı ise 280 günü ya da 9 ay 10 günü ya da 40 haftayı tamaladığında kucağınızda olacak Allah nasip etmişse...

kızlar merhaba

kasım ayında bir boş gebelik yaşadım ve reglim 3 gün geçtiğinde yaptırdığım beta sonucum 500 lü değerlerdi
şimdide şükür tekrar hamileyim ama bu sefer reglimden 4 gün geçti beta değerim 54 çıktı
düşük bir değer mi yrn doktor kontrolüm var ama sabahtan kan vermelimiyim tekrar yoksa doktor söyler mi?
ilk bebeğimde direk gittiğimizde vajinal ultrasonla keseyi görmüştü doktorum
şuan içimde bir korku var değerim düşük mü diye

reglime 2 gün kala idrar testi yaptım iki çizgi çıktı tabi ikinci çizgi çok çok silik. sonra beta hcg 'ye baktık 52 çıktı. çok düşük dediler, kimyasal gebelik dediler. çok üzüldüm tabi. 2 gün sonra tekrar beta hcg 'ye baktık 200 oldu, sonra 5 gün sonra baktık 6069 oldu. ve dün keseyi gördük. bebeğim şu anda toplu iğnenin başı kadarmış. benim de onun da keyfimiz yerinde çok şükür. :)

Adetime 1 gün kala evde test yaptım hiç beklemeden çift çizgi çıktı.Adetim 1 gün geçti hcg değerim 901 çıktı.Testi tekrarlamıcam.Çünkü 8 haziranda doktora gidicem.zaten sağlıklı bir gebelik olup olmadığı ozaman anlaşılır.İlk bebeğimde kalp atışı duylmadığı için kürtaj oldum.Allahım aynı şeyi yaşatmasın inşallah.Bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.Hakkımızda hayırlısı.Hepimiz için....

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim total HCG m 18942 bu ne demek acilde muayene oldum doktor hamilesin dedi

Merhabalar,benim 22 Aralık'ta 121.31 çıktı 24 aralikta 217 çıktı 25inde 490.65 çıktı sizce nasıl?endiseliyim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…