Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk testimi yaptım,(NEGATİF) çok kötü bi duyguymuş..
Çok hevesliyim,çok fazla kendimi hazır hissediyorum, on gün önce korunmayı bıraktık bugün test yaptım negatif çıktı çok kötü bi duyguymuş.çok aceleciyim :S
Arkadaşlar lütfen yardımcı olun bana da. Benim son ilişkim 31 mayıs. Şu ana kadar yaptığım bütün testler negatif sonuçlandı. Fakat mayıs ayından beri adet görmüyorum. Yani görüyorum da tarlusal kullandım sürekli. İki hafta önce de kan testi yaptırdım . değer <1.20 çıktı. Bu negatif bi değer dedi doktor. Tekrar kan testi yapmaya ihtiyaç duymadı. Onun yerine bazı ilaçlar verdi. Ben tekrar adet gördüm . Ama karnım şişiyor sankii. Ultrasyonda da bişey çıkmadıı. İdrar testim de negatiff. ! Bütün bunlara rağmen hamile olabilme şansım var mıdır kii
Çok hevesliyim,çok fazla kendimi hazır hissediyorum, on gün önce korunmayı bıraktık bugün test yaptım negatif çıktı çok kötü bi duyguymuş.çok aceleciyim :S
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ben ilk negativ den sonra sürekli negativ gördüm 15 ay boyunca ,meğersem doktora gittikten sonra sebebini öğrendik
Rabbim nimetinden mahrum birakmasin ..
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Ben ilk negativ den sonra sürekli negativ gördüm 15 ay boyunca ,meğersem doktora gittikten sonra sebebini öğrendik
Rabbim nimetinden mahrum birakmasin ..
Azosperm. Tek ihtimal tüp dedi doktor oda malesef negativ sonuçlandı. Bitkisel ilaç filan kullanıyoruz ama hic ümitli değilim yarın ilaçların işe yarayip yaramadığını öğrenecez. Allaha tevekkül ediyoruz kismetse olur
Azosperm. Tek ihtimal tüp dedi doktor oda malesef negativ sonuçlandı. Bitkisel ilaç filan kullanıyoruz ama hic ümitli değilim yarın ilaçların işe yarayip yaramadığını öğrenecez. Allaha tevekkül ediyoruz kismetse olur
Simdi tam hatirlayamiyrm ama bir arastirir misin topikte arkadasim. Bizim bir arkadasinda esine kezi boynuzu kuru uyguladi. Sperm sayisi 12 milyona yukseldi ve dogal yolla gebe kaldi. Darisi sana olsun insallah.
Simdi tam hatirlayamiyrm ama bir arastirir misin topikte arkadasim. Bizim bir arkadasinda esine kezi boynuzu kuru uyguladi. Sperm sayisi 12 milyona yukseldi ve dogal yolla gebe kaldi. Darisi sana olsun insallah.