İlk transfer Ankara üniversitesi negatif ikinci transfer için yardım

Ruzgarruya

"RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN 🌸
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
1.364
1.019
83
Merhabalar 19 Nisan'da tek embriyo 3.cu gün transferi olmuştum.dger embriyolarim 5.gune çıkmadı. Şimdi ikinci tedavi için yer arıyorum.dondurulmusum yok zaten ve oraya gitmeyi düşünmüyorum. Rapor hakkım var iki tupumde alindigi için. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Doktor önerisi istiyorum.birde tedaviye başlamadan önce takviye olarak neler tüketilir neler kullandınız onu öğrenmek istiyorum.simdiden tesekkurler

Bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim çünkü ilk tedavime çok acemice başladım ve sonuç hüsran 😢 bunda öncesinde takviye biseler kullanmak istiyorum ve gerçekten doktor ve labaratuvar iyi olan bir yere gtmek istiyorum.cunku ilk denememde ben ve oradaki birçok kişinin embriyolari beşinci günü göremedi ve negatfi gördüler

Öncelikle gecmis olsun en başında bilinclenmeniz cok daha iyi. Vakit kaybetmeden rapor hangi sebeple cikti es kaynaklimi.. Sebep ne olursa olsun beslenmeye dikkat edin, rapor hakki gecen devlettemi yoksa özelde mi denemek istersiniz devlet daha uygun ama bazende çok oyalıyorlar tupler alinmis ama takviye kullanmadan hemen başlamayın 3ay güzel dinlenin takviye arastırın esinizle güzel beslenin yumurta kadar sperminde deger kötü olmasada herseye dikkat edin.
*Arisutu bal polen - kahvaltıdan önce tahta kasikla bir tatli kasıgı tüketin ac karna.
*Promotıl vomen, protime vomen yada proxy vomen tarzinda sase urunler var kadın icin..
*Promotıl men, promen k, progeny gibi erkek icin sase ürünlerden birini es icin kullanın.
(bu ürünler bir bardak suya katilip günde bir kez içiliyor.)
*Maxi go isimli erkek için baya kapsamli bir ürün var onada bakabilirsiniz.
*Dahiliyeye gidin degerlerinize baktirin tsh, d vitamini eksik birsey varmi?
*Implry hucre enerjisi onemli die kullandım. Esle beraber kullanilabilir. Imprly arastırın.
*Avakado haftada iki defa tüket. Olgunlaşmis olsun. Yarim avakadoyu ezip limonlayip yiyebilirsin.
*kecıboynuzu özünü esle beraber tüketin en azindan günde 1tatli kasıgı.
*hergun yumurta yenmez ama haftada 3-4 gun yiyin.
*Kuruyemis hergun bir avuc.
*arada havuc suyunu taze sıkıp icin.
Yürüyüş bolca ve dua.
Sigara olumsuz etken kesinlikle.
Burda okuduklarımdan liste yaptıklarım. Birebir hepsine uymadim.

Forumda arama kısmında yumurta kalitesi diye arama yapin cok daha farkli bilgilere ulaşabilirsiniz.

Öncelikle gecmis olsun en başında bilinclenmeniz cok daha iyi. Vakit kaybetmeden rapor hangi sebeple cikti es kaynaklimi.. Sebep ne olursa olsun beslenmeye dikkat edin, rapor hakki gecen devlettemi yoksa özelde mi denemek istersiniz devlet daha uygun ama bazende çok oyalıyorlar tupler alinmis ama takviye kullanmadan hemen başlamayın 3ay güzel dinlenin takviye arastırın esinizle güzel beslenin yumurta kadar sperminde deger kötü olmasada herseye dikkat edin.
*Arisutu bal polen - kahvaltıdan önce tahta kasikla bir tatli kasıgı tüketin ac karna.
*Promotıl vomen, protime vomen yada proxy vomen tarzinda sase urunler var kadın icin..
*Promotıl men, promen k, progeny gibi erkek icin sase ürünlerden birini es icin kullanın.
(bu ürünler bir bardak suya katilip günde bir kez içiliyor.)
*Maxi go isimli erkek için baya kapsamli bir ürün var onada bakabilirsiniz.
*Dahiliyeye gidin degerlerinize baktirin tsh, d vitamini eksik birsey varmi?
*Implry hucre enerjisi onemli die kullandım. Esle beraber kullanilabilir. Imprly arastırın.
*Avakado haftada iki defa tüket. Olgunlaşmis olsun. Yarim avakadoyu ezip limonlayip yiyebilirsin.
*kecıboynuzu özünü esle beraber tüketin en azindan günde 1tatli kasıgı.
*hergun yumurta yenmez ama haftada 3-4 gun yiyin.
*Kuruyemis hergun bir avuc.
*arada havuc suyunu taze sıkıp icin.
Yürüyüş bolca ve dua.
Sigara olumsuz etken kesinlikle.
Burda okuduklarımdan liste yaptıklarım. Birebir hepsine uymadim.

Forumda arama kısmında yumurta kalitesi diye arama yapin cok daha farkli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.ilk denemede çok bilgisizdim Şubat'ta tüplerim alındı Nisan'da hemen yaptrdi. Ayrıca çikolata kisti hastasiyim. Raporu devlette kullandım zaten benden kaynaklı tüplerim olmadgndan rapor çıkıyor. Bunları dikkate alıp uygulicam çok teşekkür ederim gerçekten saolun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.ilk denemede çok bilgisizdim Şubat'ta tüplerim alındı Nisan'da hemen yaptrdi. Ayrıca çikolata kisti hastasiyim. Raporu devlette kullandım zaten benden kaynaklı tüplerim olmadgndan rapor çıkıyor. Bunları dikkate alıp uygulicam çok teşekkür ederim gerçekten saolun
Rica ederim. Bizde buralardan çok sey ogrendik.
Etlik zubeyde hanima gidip vakit harcamayın ilk deneme orda oldu embriyo ilerlemedigi için iptal oldu sonra takviye yazdilar oda herkese verilen prowomen. Tek takviye. Detayli biseyde soylemediler. Burda konu aciolar etlik için bosa bence. Neyse sehir hastanesi devlette en iyisi. Zekai tahir kadrosu sehir hastanesinde devam etmekte. Burda paylasilan bilgileri toparladim, bunu cogu hocada söylemiyor sanirim devamli hasta gelsin mantigi var. Cok sikinti olmadığı sürece mutlaka fayda bulursun. 3-4ay devam edin hemen başlamayın. Hakkınız bitmesin.
Raporun geçtiği ankara bahceci merkez 10bin tl ilaclar haric isteniyor sanirim. Az bir para değil.

Etlik zubeyde hanima gidip vakit harcamayın ilk deneme orda oldu embriyo ilerlemedigi için iptal oldu sonra takviye yazdilar oda herkese verilen prowomen. Tek takviye. Detayli biseyde soylemediler. Burda konu aciolar etlik için bosa bence. Neyse sehir hastanesi devlette en iyisi. Zekai tahir kadrosu sehir hastanesinde devam etmekte. Burda paylasilan bilgileri toparladim, bunu cogu hocada söylemiyor sanirim devamli hasta gelsin mantigi var. Cok sikinti olmadığı sürece mutlaka fayda bulursun. 3-4ay devam edin hemen başlamayın. Hakkınız bitmesin.
Raporun geçtiği ankara bahceci merkez 10bin tl ilaclar haric isteniyor sanirim. Az bir para değil.
Çok teşekkür ederim bilgiler için biraz geç yazdı kusuruma bakmayın.uc defa rapor hakkım var birini kullandım kaldı iki.ben Ankara tıpta yaptırdım ama gerçekten lab.cok önemli kesinlikle bir daha orada denemem.ben Ankara'ya farklı bir ilden gittm ve gerçekten konaklama yeme içme gidis geliş hastane ilaç derken özelden dahacom masrafim oldu.zekai Tahir skadrosunun şehir Hastanesi'nde oldgnunokumustum ilk denemenicin araştırma yaparken ama malesef ki Ankara Tipa gttim doktorum iyiydi belki ama lab.iyi değildi bu. Kesin ve net belli. Yani gerçekten napacagmi bilmiyorum arastriyorum bakıyorum fakat hiç bişe toparlayamiuorum ilkteki gibi acemice hemen atlamak istemiyorum.yani sizin verdgniz bilgiye göre Zekai Tahir iyi değil ki hoca var ki bildgniz peki

3.4 ay devam edin demissinz takviyelere mi devam edim. Çikolata kistim oldgu icin oluşacak diye çok korkuyorum belki de ilk tedaviden sonra oluşmuştu olabilir bilmiyorum.ameliyatla tüplerim alınırken çikolatalar da temizlenmiş ti sıfır kistle başlamıştım.hic bir sıkıntı yoktu ama embriyolar beşinci güne cikamadilar.bir tane 3. Gün embriyosu yerlestrdiler onuda Allah nasip etmedi işte🥺 bu yüzden biraz araştırıp biraz dinlenip kendime gelip başlasam iyi olacak ama kistlerden korkuyorum yaşımda Haziran'da 30 olacak🥺🤦

Biraz ara verip bıkac ay dinlenin takviyelerle kaliteyi artırin. Cikolata kisti olup olumlu sonuç alanlar var, baskent unv de zeynel hoca var sanirim ismini duymuştum forumda konusu var arastırın isterseniz. Cikolata kisti ile konularda var forumda aratin.
Kendinize hep yüklemeyin takviyeyi, doktor piyasada cok ama mesele olumlu sonuc almak sonrasının devaminin gelmesi isinin ehli birinin olmasi.
Sahsen ozeller in tek artisi labaratuar. Rapor uc kez kullanılıyor raporun geçtiği iyi bir merkez sans olabilir. bulundugunuz il de onemli iyi yerler ank, ist gibi illerde.

Back
X