İlk transfer deneyimi

Ben varım canım. 6 senelik evliydim ve 3 senedir korunmuyorduk ona rağmen hiç gebelik oluşmamıştı. Defalarca doktora gittik hem benim hem elimin tahlilleri çok iyiydi bu yüzden sebepsiz infertilite denildi. En son yaşadığım şehirdeki üniversite hastanesine bir doktor geldi ona gittim pcos görünümü var belirtileri olmasa bile dedi. Rapor çıkar diye ilk aşılama oldum tabi ki tutmadı doktorumda zaten tüp bebeğe giden yolda bu bir basamak aşılama gereksiz bişe dedi. Sonra bana rapor çıkarttı ve tüp bebek için ilk transferimi taze transfer çift embriyo olarak oldum. İkiside tuttu. İkizlerim şuan içerde ben de onlara mama yapıyorum

Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah benim de sonum sizin gibi güzel olur çift embriyo olması sizce artı avantaj mı ?

Allah sağlıkla, huzurla büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah benim de sonum sizin gibi güzel olur çift embriyo olması sizce artı avantaj mı ?
Amin inşallah yani eğer ikiz istiyorsanız tabi ki. Ama eğer hem manevi hem maddi açıdan sıkıntı yaşayacaksanız ilk deneme için bence çift embriyo riskli. Bir de tabi gebelik oluşmama sebebi ne oda önemli

Amin inşallah yani eğer ikiz istiyorsanız tabi ki. Ama eğer hem manevi hem maddi açıdan sıkıntı yaşayacaksanız ilk deneme için bence çift embriyo riskli. Bir de tabi gebelik oluşmama sebebi ne oda önemli
Bende pcos hastasıyım eşimde morfoloji biraz düşük hareketinde az bir sıkıntı vardı tüp bebek dediler opu işlemi yaptırdım 18 döllenme oldu 7 embriyom oluştu suan 2 ay dinlenme verdi doktor ağustosta büyük ihtimal transferim olucak

O zaman bence tutar ilk denemede. Pcos tüp bebek için hiç sorun değil 7 embriyo çok iyi benim 5 oluşmuştu 5. Güne kadar. Bir tanesi en iyi kalite 2 tanesi orta diğerleri normaldi. En iyi olan ve orta olanlardan biri transfer edilmişti. Senin doktorun ne diyor peki çift embriyo mu tek embriyo mu transfer istiyor

İlk başta çift yapalım mı dedi ama ben biraz ikiz gebelikten çekindim açıkçası biraz soğuk baktım riskli olur diye büyük ihtimal tek embriyo denicez

İlk başta çift yapalım mı dedi ama ben biraz ikiz gebelikten çekindim açıkçası biraz soğuk baktım riskli olur diye büyük ihtimal tek embriyo denicez
Buraya inşallah 15 gün sonra ben varım yazmak nasip olur
Ay inşAllah güzel haberler alırsınızzz sizin transfer oldu herhalde

Bu hafta olacak

Evet canım riskli. Benim bebişler erken doğdu birisi içerde gelişmediği için ve çok uzun küvöz süreçleri yaşadık çok zordu. Çok şükür şuan iyiler. Ama beni yönlendiren olmamıştı bu konuda pek biz iki olsun dye dedğil biri diğerini desteklesin biri olmazs öbürü tutunsun dedi doktor diye okey dedik çift embriyoya. Yoksa ilk deneme için çift embriyoya cidden gerek yok. Ben pişman değilim çok şükür ikisinin de varlığına ama öyle zor ki anlatmaya kalksam burda satırlar yetmicek tabi güzelliklerine de yetmez o ayrı ama özellikle tek baktığım için inanılmaz zorlanıyorum kuzum. Dediğin çok doğru tek embriyo deneyin bence de .

`