Peki doktorunuz bişi dedimi yani bazı yazılar görüyorum da doktor su nedenden dedi vs. GibiGünaydın biraz sancılı ve parçalı olmuştum negatif transferimde bende ama herhangi bir kontrole gitmemiştim zaten regliyle birlikte atılıyor tutunamayan emriyo canım
Genelde kalitesiz Emriyo nedendir ama benim 5ab en kalitelisi olmasına rağmen negatifti çünkü toplamadan hemen sonra rahim sonuçta bir işlem gormustu ardından transfer gerçekleşmisti oyuzden diye düşünüyorum çünkü bir sonraki aynı kaliteli olan kızım çok şükür 2.5 yaşındaPeki doktorunuz bişi dedimi yani bazı yazılar görüyorum da doktor su nedenden dedi vs. Gibi
MaşallahGenelde kalitesiz Emriyo nedendir ama benim 5ab en kalitelisi olmasına rağmen negatifti çünkü toplamadan hemen sonra rahim sonuçta bir işlem gormustu ardından transfer gerçekleşmisti oyuzden diye düşünüyorum çünkü bir sonraki aynı kaliteli olan kızım çok şükür 2.5 yaşında
MaşallahGenelde kalitesiz Emriyo nedendir ama benim 5ab en kalitelisi olmasına rağmen negatifti çünkü toplamadan hemen sonra rahim sonuçta bir işlem gormustu ardından transfer gerçekleşmisti oyuzden diye düşünüyorum çünkü bir sonraki aynı kaliteli olan kızım çok şükür 2.5 yaşında
İkinci ile arasında ne kadar zaman verdiniz acebaGenelde kalitesiz Emriyo nedendir ama benim 5ab en kalitelisi olmasına rağmen negatifti çünkü toplamadan hemen sonra rahim sonuçta bir işlem gormustu ardından transfer gerçekleşmisti oyuzden diye düşünüyorum çünkü bir sonraki aynı kaliteli olan kızım çok şükür 2.5 yaşında
Teşekkür ederim darısı tez zamanda size inşallahMaşallahbenimde birinci kaliteydi hicbi sorunda yoktu çok düştüm o yüzden rabbim inşallah ikincide nasip eder
Amin inşallah evet taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu o kadar hızlı geliştiki 5 Şubat'ta tedaviye başladım 20 Şubat'ta transfer oldum zaten şuanda kanamam hala devam ediyor. Bir regl dahami bekleyim yani daha rahatlamış olurum dimiTeşekkür ederim darısı tez zamanda size inşallahsizinde taze transfermiydi ? İkinci transfer için ben bir sonraki regliyle transfer istemiştim hemen üstüne yapmamıstim bence acele etmeyin sizde bir sonraki reglide gidin kafanız ve vucudunuz dinlensin
Bence öyle yapın bir sonraki regliniz bekleyin stresi azaltın mutlaka bebisiniz size gelecektir zatenAmin inşallah evet taze transfer oldu 3. Gün embriyosuydu o kadar hızlı geliştiki 5 Şubat'ta tedaviye başladım 20 Şubat'ta transfer oldum zaten şuanda kanamam hala devam ediyor. Bir regl dahami bekleyim yani daha rahatlamış olurum dimi
Teşekkür ederimBence öyle yapın bir sonraki regliniz bekleyin stresi azaltın mutlaka bebisiniz size gelecektir zaten
Rica ederim ne demek yemenize icmenizede dikkat edin paketli gidalari uzak tutun kendinizden yeşillik ağırlıklı beslenin birde transfer sonrası günde bir tane havuç yiyin ben faydasını gördüm havucunTeşekkür ederiminşallah
TeşekkürlerRica ederim ne demek yemenize icmenizede dikkat edin paketli gidalari uzak tutun kendinizden yeşillik ağırlıklı beslenin birde transfer sonrası günde bir tane havuç yiyin ben faydasını gördüm havucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?