İlk trimesterde bunlar normal mi?

meddii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
70
12
3
26
Hamile olduğumu öğrenmeden once ve yeni adetim geciktiginde aşırı derecede iştahlıydım 1- 2 haftada 2 3 kg aldım hatta. Şimdi tam 7 haftalık ve aşırı iştahsizim midem hafif hafif ama surekli bulanıyor. Aynısını yaşayan var mı?

Çok normal, ben de öyleydim. Sonra bulantılara sabah kusmaları eşlik etti çünkü açlık ve sadece su içmek artık midemi bitirmişti. Doktorum bir ilaç verdi bulantı için ve normal düzene döndüm. Doğuma kadar da kullandım çünkü bulantılarım bitmedi

Hic bulantim olmuyordu diye seviniyordum sonra 7 8 haftalardan itibaren baslar dediler inanmiyodum. Resmen parfum kokusu yemek kokusu hersey midemi bulandiriyo doktorum ilac yazmadi hangi ilaci yazdilar size?

Benim de 7 8 haftada basladi bulantim 16 haftaya kadar sürdü. Normal ben kilo kaybı yaşamıştım bu süreçte geciyor sonra

Prilam ilacın ismi. Kullanabilirsiniz ben kullanıyordum gunde bir kez gece yatmadan önce ic demişti hamilelikte güvenilir ilaçlardan sağlık ocağı vs yazar size

Ben 17+2 haftalık hamileyim -1 kilo ile devam ediyorum 10/12 haftalıkken kesildi iştahım hala daha yok zorla yemek yiyorum bulantı koku hassasiyeti vs yaşamıyorum sadece canım yemek istemiyor içim almıyor kontrollerde doktor çocuğun gayet sağlıklı olduğunu söylediği için artık takmayı bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…