• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk tup bebeğini kucağına alıp ikinci tüp bebeği düşünenler

mersinli

KIZIM NİSAM
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
732
2
96
İstanbul
Selam kizlar.ben ikinci denememde kızımı kucağıma aldım cok şükür.kizim simdi 26 aylık.bizimki sebepsiz infertili.dr ikincide rahat hamile kalırsın dedi ama 2 senedir gunüm 1 gun bile geçmedi.bizde acaba kızımıza kardes olsun birdaha tup bebek yapsakmi acaba diyoruz.yani kızıma kardes muhakkak istiyoruz.kendiliginden olmadı şimdilik.benim gibi olanlar varmi acaba?

ilk kızımı bende tüp bebekle dünyaya getirdim şimdi 4,5 yaşında ikinciyi düşünüyoruz tabi yine tüpbebekle olacak yarın görüşmek için gitmeyi planlıyoruz bu ay başlıcaz inşallah

Selam kizlar.ben ikinci denememde kızımı kucağıma aldım cok şükür.kizim simdi 26 aylık.bizimki sebepsiz infertili.dr ikincide rahat hamile kalırsın dedi ama 2 senedir gunüm 1 gun bile geçmedi.bizde acaba kızımıza kardes olsun birdaha tup bebek yapsakmi acaba diyoruz.yani kızıma kardes muhakkak istiyoruz.kendiliginden olmadı şimdilik.benim gibi olanlar varmi acaba?

merhaba ben de aynı senin gibi ikinci tüp bebek denemede kızımı doğurdum. Bizimki de sebepsiz infertilite. Kızım aralıkta 3 yaşında olacak. Şu anda hastanede 12 tane dondurulmuş embriyom var. 2014'de de süreleri dolacak. İkinci için çok kararsızım ama kızımı da kardeşsiz bırakmak bencillik olur diye düşünüyorum. Kendiliğimden hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum. Dondurulmuşlarla da deneyebilirim. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım :(

Son düzenleme:
merhaba ben de aynı senin gibi ikinci tüp bebek denemede kızımı doğurdum. Bizimki de sebepsiz infertilite. Kızım aralıkta 3 yaşında olacak. Şu anda hastanede 12 tane dondurulmuş embriyom var. 2014'de de süreleri dolacak. İkinci için çok kararsızım ama kızımı da kardeşsiz bırakmak bencillik olur diye düşünüyorum. Kendiliğimden hamile kalabilir miyim onu bile bilmiyorum. Dondurulmuşlarla da deneyebilirim. Ne yapacağımı bilmiyorum çok kararsızım :(

Senin 12 tane dondurulmusun var ne guzel hic ilaç yükleme falan olmicak.benim dondurulmusum olsaydı hic düşünmeden yapardım.bende kızımı tek bırakmak istemiyorum.ama zamanına karar veremiyorum.ne kadar bekliyim ikincisi icin.off zor bir surecti gözüm yemiyor açıkcası.

bursa acıbadem şahin bey umarım herşey yolunda giderde ablası gibi tek denemede aramıza katılır. gerçekten zor bir süreç ama kardeşsiz bırakmayalım benim kızım çıldıracak kardeş diye.

Ayy benim kızımda gördüğü her bebeği bizim olsun diyor.Rabbime şükür bir evlat verdi bana ama sanki 2 cocuk olunca tam bir aile oluyormussun gibi geliyor.benimde en buyuk korkum ya tutmazsa diye.cok uğraşmadan olur insallah senin benim ve tüm isteyenlerin.gorusmen nasıl gecti?

görüşmeye gidemedik ertelemek zorunda kaldık eşim iş için şehir dışına çıkacak pazartesi günü 2 hafta yok bu sebeple başka zamana ertelendi bundada vardır bir hayır dedik. bende ya tutmazsa diye korkuyorum ertelersem yaşımız dahada geçecek haliyle bu korku dahada artacak. üstüne birde transfer edilen embriyo sayısını azalttılar bana 3 tane transfer ettiler tek tuttu ya şimdi 1 tane transfer olmuş inanamıyorum. mersinli sen nezaman başlıyacaksın tedaviye ve nerede karar verebildinmi?

Ben eurofertilde yapmıştım ama dr.um artik orda degil sehir dısında çalışıyor.oyuzden başka merkezde yaparım ama nerde bilmiyorum tam karar verince arastiracam.banada 2tane transfer edilmişti biz oyle istedik.cogul gebelik olsun istemedik.1tane transferin yas sınırı var diye biliyorum 35 ten sonraya 2 transfer oluyor galiba.ama yasım 29 banada tek transfer olur galiba.senin Yasin kaç?ne bilim kararsızım kizim biraz daha büyüsün öylemi yapım diyorum acaba.bari 3 yasına gelsin transfer tedavi sırası zor bir donem kreşe falan gider rahat istirahat ederim diyorum.2yasinda hala bebek gibi geceleri bile 2posta uyanıyor hala.surekli kucak istiyor hamileyken kaldıramam bunu ona nasıl anlatırım galiba biraz daha büyüsün diyorum.zaten kendiliğinden olmuyor tedaviylede yapacagım 2cocuk.ust üste olmasın kızımın biraz daha tadını cikartim diye düşünüyorum.

Ben eurofertilde yapmıştım ama dr.um artik orda degil sehir dısında çalışıyor.oyuzden başka merkezde yaparım ama nerde bilmiyorum tam karar verince arastiracam.banada 2tane transfer edilmişti biz oyle istedik.cogul gebelik olsun istemedik.1tane transferin yas sınırı var diye biliyorum 35 ten sonraya 2 transfer oluyor galiba.ama yasım 29 banada tek transfer olur galiba.senin Yasin kaç?ne bilim kararsızım kizim biraz daha büyüsün öylemi yapım diyorum acaba.bari 3 yasına gelsin transfer tedavi sırası zor bir donem kreşe falan gider rahat istirahat ederim diyorum.2yasinda hala bebek gibi geceleri bile 2posta uyanıyor hala.surekli kucak istiyor hamileyken kaldıramam bunu ona nasıl anlatırım galiba biraz daha büyüsün diyorum.zaten kendiliğinden olmuyor tedaviylede yapacagım 2cocuk.ust üste olmasın kızımın biraz daha tadını cikartim diye düşünüyorum.

senin kızın daha küçükmüş bencede biraz daha büyüsün sen çok zorlanırsın. bende 28 yaşındayım kanunen dediğin gibi yaş sınırı varmış ama hemen hemen herkeze özeller 2 transfer yapıyorlarmış. çoğul gebelik istemiyorum ama şansımı arttırmak için 2 transferde iyi. inşallah buarada bekleme sürecinde seninde benimde kendiliğinden olurda tedaviye gerek kalmaz.

Evet banada zorlanırım gibi geliyor annemde yok yanımda bendede biraz daha büyüsün.1yil daha bekliyim ben ya insallah kendiliğinden olur.

Back
X