ilk tüp bebek denemem negatif :((

unutmabirgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
258
21
118
39
24.06.2008 tarihinde transfer işlemimiz gerçekleşti.05.07.2008 tarihinde çok az bir kanama oldu ilk seferde olumsuzluğu kapılmamız söylendi daha sonradan yeniden gelmesi üzerine yaptırmış olduğu BHCG testinde sonuç negatif çıktı.Sonucun duyduktan sonra resmen bittim.Demekki nasip değilmiş arkadaşlar.Birde doktorum 06.07.2008 tarihinde yaptırmamızı söylemişti 1 ya da 2 günden birşey değişmeyeceği fikrindeyim.Sizce bugün yaptırmakla 2 gün sonra yaptırmak arasında sonuçlarda bir değişiklik çıkarmı?

Çok büyük hayallet kurmuştuk ama olmadı arkadaşlar...

4 adet embriyomuzu freezing işlemine tabi tutmuştuk.Bunlarla inşallah 2.denememizde pozitif sonuçlar alırız.

Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

24.06.2008 tarihinde transfer işlemimiz gerçekleşti.05.07.2008 tarihinde çok az bir kanama oldu ilk seferde olumsuzluğu kapılmamız söylendi daha sonradan yeniden gelmesi üzerine yaptırmış olduğu bhcg testinde sonuç negatif çıktı.sonucun duyduktan sonra resmen bittim.demekki nasip değilmiş arkadaşlar.birde doktorum 06.07.2008 tarihinde yaptırmamızı söylemişti 1 ya da 2 günden birşey değişmeyeceği fikrindeyim.sizce bugün yaptırmakla 2 gün sonra yaptırmak arasında sonuçlarda bir değişiklik çıkarmı?

çok büyük hayallet kurmuştuk ama olmadı arkadaşlar...

4 adet embriyomuzu freezing işlemine tabi tutmuştuk.bunlarla inşallah 2.denememizde pozitif sonuçlar alırız.

canim üzme kendini allah yardimcin olsun umarim birdahakişnde bebişine veya bebişlerine kauşursun inşallah kan testi negatifse doğrudur kanamanda olmuş madem 1 günden farketmez bence ama ümitsiz olma sakin denemeye deam benimde ilkinde olmamişti 2.sinde tuttu çok şükür darisi başina inşallah

24.06.2008 tarihinde transfer işlemimiz gerçekleşti.05.07.2008 tarihinde çok az bir kanama oldu ilk seferde olumsuzluğu kapılmamız söylendi daha sonradan yeniden gelmesi üzerine yaptırmış olduğu BHCG testinde sonuç negatif çıktı.Sonucun duyduktan sonra resmen bittim.Demekki nasip değilmiş arkadaşlar.Birde doktorum 06.07.2008 tarihinde yaptırmamızı söylemişti 1 ya da 2 günden birşey değişmeyeceği fikrindeyim.Sizce bugün yaptırmakla 2 gün sonra yaptırmak arasında sonuçlarda bir değişiklik çıkarmı?

4 adet embriyomuzu freezing işlemine tabi tutmuştuk.Bunlarla inşallah 2.denememizde pozitif sonuçlar alırız.

Allahtan hayırlı,sağlıklı evlatlar iste canım,henüz vakti gelmemiş demekki, dondurulmuşlarla denersin ve dilerim başarırsın canım..a.s.

ben de ilk denemede negatifi gördüm...transferimin 9. günü erken adet oldum...dondurulmuşlar var bakalım...insan yıkılıyor ama alışıyorda arkadaşım...ben yeni deneme için heyecanlanmaya başladım bile...Allah yardımcın olsun....bol bol dua et...Bizimde sıramız gelir inşaallah...
Ankara da hangi merkezde tedavi gördün? memnun kaldın mı?

Hayırlısı olsun canım. İnşallah bir dahaki denemenizde başarıya ulaşırsınız. Meleğinize kavuşursunuz. Üzme kendini.. Kısmet değilmiş canım.. :teselli:

Kismet demekki bunu yaşayacakmişsin
üzme kendini yumoşlarin varmiş seni bekleyen inşallah
onlar sana sikica tutunacak
eğer dr tekrar test istediyse bir düşüncesi vardir bence yaptir
değişenbirşey olmasada
sonuçunu yazmamişsin kaç netice rakam olarak

canım üzülme hakkımızda hayırlısı olsun öncelikle.birde canım sizin sorun neydi.ilkinin neden tutmadığını belirleyebilirseniz ikincinin tutma olasılığı okadar artar.herşey gönlünce olsun Aeo öptüm

canım uzulme bıdahakıne olur inşllh allah buyuk benımde ılknde negatıf cıktı hatta bnım 3 denememde bıle dışgebelık cıktı oluyodum azdaha hastanye zor yetıştırdıler ama bn bu halde bıle umudumu yıtrmedım kısmet sneye bıdaha denıycem hemen karmsar olma canım uzme, sıkma canını allah hyrlısnı versın

uzulme demek yersiz biliyorum ama yinede diyecegim...bu seferlik hayirlisi boyleymis canim sen canini sikma...ilkinde tutmayipda ikincide tutan bircok arkadas var burda.....insallah birdahaki sefer bunun telafisi olur Rabbim 2 tane birden verir insallah....yerimseniben

demek ki zamanı değilmiş.herşeyde bi hayır vardır.inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun canım.allaha emanet ol.

Haklısın ama Üzülme tatlım,Senin yaşadıklarının aynısını bende yaşamıştım n yapalim kısmet degilmiş bidahaki sefere insallah .. :çok üzgünüm:

insan nasıl üzülmez ben anlamamıyorum.bu bir teselli olmamalı arkadaşlarım.EDISON ampül ü bulmaya çalışırken ''bugün ampülü yapamamanın( bilmem kaçıncı )yolunu bulduk ''diormuş.şahsen ben de tedavide pozitif sonuç alamamanın 2.yolunu istemerek buldum.DARISI 3.DENEMEYE İNŞ.BULURUM BEBEĞİMİ.....Bu daha doğru bi tespittttt...........................

Öncelikle tüm arkadaşlara cevaplarından dolayı teşekkür ederim.Tedavimi Ankara'da Üniversite hastanesinde yaptırdım hizmetlerinden çok memnun kaldım.Doktorum transfer esnasında kanamam dinmediğinden dolayı 1 ara gelip rahimi incelememizi söyledi ve belki rahimde perde olabilir tanısını koydu.2.denememize başlamadan önce bunun tedavisini yaptıracaz.Bilmem böyle birşey varmı ama inşallah yoktur varsada allahım herşeyin hayırlısını versin.Bu tedaviyi yaptıran arkadaşlar varmı?Tıpda Uterus Septus diye geçmekte.

Şimdiden teşekkürler..

Öncelikle tüm arkadaşlara cevaplarından dolayı teşekkür ederim.Tedavimi Ankara'da Üniversite hastanesinde yaptırdım hizmetlerinden çok memnun kaldım.Doktorum transfer esnasında kanamam dinmediğinden dolayı 1 ara gelip rahimi incelememizi söyledi ve belki rahimde perde olabilir tanısını koydu.2.denememize başlamadan önce bunun tedavisini yaptıracaz.Bilmem böyle birşey varmı ama inşallah yoktur varsada allahım herşeyin hayırlısını versin.Bu tedaviyi yaptıran arkadaşlar varmı?Tıpda Uterus Septus diye geçmekte.

Şimdiden teşekkürler..

Canım yaklaşık iki hafta önce bende senin gibiydim şuan seni çok iyi anlıyorum:1hug:
Benim de ilkinde olmadı inşallah Allah bize ikincisinde nasip edecek.. İlk gün eşimle akşama kadar ağladık ve sonra söz verdik ertesi günden itibaren üzülmeyip ikincisi için ümitlenmeye.. a.s.
Senin transfer esnasında kanama ile ilgili bir problemin mi oldu?? Bir de aspirin kullandım mı tedavi sırasında??

Canım genel veya lokal anestezi altında yaklaşık 15 dakika falan sürüyor sanırım, uyanınca da o kadar çok ağrın olmuyor. Hayırlısı olsun şimdiden inşallah başarılı olursunuz..

inan cok uzuldum canim...ama su mubarek eylarda bol bol dua et umudunu yitirme olacaktir elbet....:1hug:

Back
X