İlk tüp bebek denemesi negatif bu gün öğrendim

Benim 3.tüp bebek denemesinde pozitif oldu, pkos dışında hiç problemimiz de yoktu sabır lazım.

Sperm faktörü olabilir dediler. Ama bizim sorun hala devam ediyor. Varikosel ameliyatı olması lazım ama amh düşük olduğundan ne yapacaz bilmiyorum konuşcaz bi.

biz umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar herşeyiyle çok zor bir süreç bu umarım herşey sonunda güzel olur. Bizde kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yapacağız kendime sürekli belkide 10 defa deneyeceğiz asla umudunu kaybetme diyorum. Lütfen sizde moralinizi bozmayın.

Valla biz de sperm çıkışı olmadı 3 ay tedavi uzadı yine olmazsa tese diyecek belli. Ona rağmen umutluyum. Umut olmazsa olmuyor zaten. Stresede girmemek lazım. İlla ki giriliyor tabi. Zor bir süreç. Hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah

Bizdede ilk başta yoktu azospermdi eşim. Mikrotesede oldu bir kaç adet ileri derecede yapısı bozuk vardı dedi doktorumuz ilaç tedavisine devam ettik neredeyse 1,5 yılı geçtik. yakın zamanda spermiyogramda çıktı mucizeydi en son 18 tane görüldü testte donduruldu önümüzdeki ay kısmetse tüp bebeğe başlıyoruz. Bu aşamaya bile gelirmiyiz diye hayaller kurardım ben hep. Şu an tüp bebek konuşuyoruz inanılmaz birşeydi bizim için. Bende inancımı umudumu hiç kaybetmedim. Beklemek en zoru sabırlı olmak zorundayız. Yarını bilmeden mücadelemize devam edelim umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.

Yaa çok sevindim siz hangi doktorlara gittiniz eşiniz için hangi ilaçları kullandınız

Yaa çok sevindim siz hangi doktorlara gittiniz eşiniz için hangi ilaçları kullandınız
Çok sağol inşallah sizinde bulunacak. Özelden yazarım sürecimizi uzun ve sabırlı bir yoldu :) birgün bu sonucu alacağımızı hayal ederek sabrettik gerçekten hiç kolay değil maddi manevi .

Canını sıkma üzülme diyemeyeceğim çünkü densede üzülüyor insan ama umudunu yitirme 2 yıl uğraştım 2 ameliyat (çikolata kisti nedenli) 3 negatif deneme ve şuan 6+5 oldum. Bu yol sabır isteyen dua isteyen bir yol rabbim isteyen bekleyen herkeze nasip etsin kucagımızı taçlandırsın sağlıkla evlatlatlarımıza rabbim kavuştursun. Üzülme skma canını olur geçer vs buna benzer cok laf duydum en son pes ettim tamam olmuyvak dünyada cocgu olmayanlar arasına giricem bende napalım nasip dedim bıraktım. Eşimin ısrarı üzerine ağustosta dr tekrar merhaba dedik ve pozitif (çok şükür) transfer sonrası hatta arkdasm test aldı merak edıyordum ama yine olmadı dedim yaptım koydum köseye bakmadım bile arkdasm burada birsey bar bi bak dedi de inanamadım 6 test üst üste yaptım. Asla umudunu yitirme rabbim sabrın mükafatını verrcektir. Pozitifi gördüm bittimi hayır en stresli dönem meger buymuş gün gün gelişmesi buyumesi saglıklı kalması vs yol hala sonlanmadı ama sizin içinde böyle olacak rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…