- 18 Ağustos 2023
- 231
- 80
- 13
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Hayırlısı olsun canım. Üzme kendini diyeceğim ama illa ki üzeceksin. Allah isteyen herkese bir an önce bebek nasip eylesin. Biz de gireceğiz o sürece gerçekten korkuyorumSelam herkese 3 Ekim transfer olmuştum bu gün sonucum negatif kan verdim olmadı kızlar
Siz de bahçecideydiniz sanırım geçmiş olsun ben de negatif aldım geçen ay.. sizin gibi tek embriyomduSelam herkese 3 Ekim transfer olmuştum bu gün sonucum negatif kan verdim olmadı kızlar
Geçmiş olsun siz hangi doktora gittiniz. Biz de bahcecideyiz tüp bebek doktoru seçeceğiz eşim tedavide suanSiz de bahçecideydiniz sanırım geçmiş olsun ben de negatif aldım geçen ay.. sizin gibi tek embriyomdu
Berfu hocadan devam edeceğiz biz de çift taraflı sizin sorun neydiGeçmiş olsun siz hangi doktora gittiniz. Biz de bahcecideyiz tüp bebek doktoru seçeceğiz eşim tedavide suan
Eşimde azfc var canım büyük ihtimal tese olcakBerfu hocadan devam edeceğiz biz de çift taraflı sizin sorun neydi
Kaçıncı denemeniz hep berfu hocada mıydınızBizim de varikosel çıkış çok az
Neden tutmamış bilgi verdiler mi ? Bir de 2.yi kaç ay sonra deniyorsunuz ilkinden2.olacak bu
Valla biz de sperm çıkışı olmadı 3 ay tedavi uzadı yine olmazsa tese diyecek belli. Ona rağmen umutluyum. Umut olmazsa olmuyor zaten. Stresede girmemek lazım. İlla ki giriliyor tabi. Zor bir süreç. Hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallahbiz umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlarherşeyiyle çok zor bir süreç bu umarım herşey sonunda güzel olur. Bizde kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yapacağız kendime sürekli belkide 10 defa deneyeceğiz asla umudunu kaybetme diyorum. Lütfen sizde moralinizi bozmayın.
Bizdede ilk başta yoktu azospermdi eşim. Mikrotesede oldu bir kaç adet ileri derecede yapısı bozuk vardı dedi doktorumuz ilaç tedavisine devam ettik neredeyse 1,5 yılı geçtik. yakın zamanda spermiyogramda çıktı mucizeydi en son 18 tane görüldü testte donduruldu önümüzdeki ay kısmetse tüp bebeğe başlıyoruz. Bu aşamaya bile gelirmiyiz diye hayaller kurardım ben hep. Şu an tüp bebek konuşuyoruz inanılmaz birşeydi bizim için. Bende inancımı umudumu hiç kaybetmedim. Beklemek en zoru sabırlı olmak zorundayız. Yarını bilmeden mücadelemize devam edelim umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.Valla biz de sperm çıkışı olmadı 3 ay tedavi uzadı yine olmazsa tese diyecek belli. Ona rağmen umutluyum. Umut olmazsa olmuyor zaten. Stresede girmemek lazım. İlla ki giriliyor tabi. Zor bir süreç. Hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah
Yaa çok sevindim siz hangi doktorlara gittiniz eşiniz için hangi ilaçları kullandınızBizdede ilk başta yoktu azospermdi eşim. Mikrotesede oldu bir kaç adet ileri derecede yapısı bozuk vardı dedi doktorumuz ilaç tedavisine devam ettik neredeyse 1,5 yılı geçtik. yakın zamanda spermiyogramda çıktı mucizeydi en son 18 tane görüldü testte donduruldu önümüzdeki ay kısmetse tüp bebeğe başlıyoruz. Bu aşamaya bile gelirmiyiz diye hayaller kurardım ben hep. Şu an tüp bebek konuşuyoruz inanılmaz birşeydi bizim için. Bende inancımı umudumu hiç kaybetmedim. Beklemek en zoru sabırlı olmak zorundayız. Yarını bilmeden mücadelemize devam edelim umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize.
Çok sağol inşallah sizinde bulunacak. Özelden yazarım sürecimizi uzun ve sabırlı bir yoldu :) birgün bu sonucu alacağımızı hayal ederek sabrettik gerçekten hiç kolay değil maddi manevi .Yaa çok sevindim siz hangi doktorlara gittiniz eşiniz için hangi ilaçları kullandınız
Çok teşekkür ederim :)Çok sağol inşallah sizinde bulunacak. Özelden yazarım sürecimizi uzun ve sabırlı bir yoldu :) birgün bu sonucu alacağımızı hayal ederek sabrettik gerçekten hiç kolay değil maddi manevi .
Amh kaç canım canım seninSperm faktörü olabilir dediler. Ama bizim sorun hala devam ediyor. Varikosel ameliyatı olması lazım ama amh düşük olduğundan ne yapacaz bilmiyorum konuşcaz bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?