- 6 Şubat 2024
- 6
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi Fatma Faysal
-
Benimde adet belirtileri gibi belirtilerim var. Belirtileri gördükçe moralim bozuluyor ya. Aşılama da böyle belirtilerim vardı tutmadıMerhaba arkadaşlar ben 6 gün önce transfer oldum progestan iğne ve fitil kullanıyorum fitil 3 kez iğne iki kez ve tabiki haplarda var ama iğneyi vurunca ilaç geri geliyor sürekli sanki bütün siringadaki ilacin hepsi geri cikiyo gibi tedirgin oldum bı de transferin 6.gununde belirti yaşayan var mı benim arada hafif kasık ağrım ve bel ağrım oluyor ilk defa tüp bebek denedik ondan önce 3 kere normal yollarla hamile kalıp düşük yaptım maalesef heyecanla şimdiki sonucu bekliyoruz burayada yeni üye oldum cevap verirseniz sevinirim
Kaçıncı gününüz kanamaniz mı var yoksaBenimde adet belirtileri gibi belirtilerim var. Belirtileri gördükçe moralim bozuluyor ya. Aşılama da böyle belirtilerim vardı tutmadıKorkuyorum bu sefer de mi olmadı acaba diye. İnanılmaz bel ağrım var şuan. Göğsümde hafiften hassasiyet başladı bugün. Kasıklarimda,karnimda da oluyo ağrı
1 Şubat transfer oldum. 6. Günüm yani :) Yok kanama falan bir şey yokKaçıncı gününüz kanamaniz mı var yoksa
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canim, benimde salı günüYarın test yaptiricam kizlar çok heyecanlıyım
Pozıtıf hissettimYarın test yaptiricam kizlar çok heyecanlıyım
Selamlar adetin ikinci günü ilaçlara başladık yumurta toplandı transfer hemen mi yapılıyor yoksa bir daha adet olunması mı bekleniyorBenim de normal 3 kaybım var, o yüzden tüp deniyoruz. 9. Günüm bugün. Hepimize güzel sonuçlar gelsin
Allah sabır versin üzülmeyin neden negatif oldu acaba fikriniz var mı doktor ne dediTest yaptırdım bugün arkadaşlar maalesef negatif
Doktorunuz nasıl bir program yaptı? Taze transferse hemen yapılıyor. Dondurulmuşsa 1 ya da 2. Adet itibariyle rahim hazırlanıp transfer yapılıyor.Selamlar adetin ikinci günü ilaçlara başladık yumurta toplandı transfer hemen mi yapılıyor yoksa bir daha adet olunması mı bekleniyor
Anladım cuma günü gideceğim daha ilaçlar için. Bakalım neler olucakDoktorunuz nasıl bir program yaptı? Taze transferse hemen yapılıyor. Dondurulmuşsa 1 ya da 2. Adet itibariyle rahim hazırlanıp transfer yapılıyor.
Merhaba canım aynı yaştayız. Bizde yaptırdık bugün 7 günümdeyim tabi sorunlar farklı. Ama iğneleri sorarsan benim sadece iğneler 40.000 ne yakın tuttukızlar veya Ablalarım ben 26 yaşındayım yeni katıldım aranıza 2 yolluk evliyim eşim azosperm tüp bebeğe başvurduk ve yarın adetli iken muayene yapılacak iğnelere başlıycam bu iğneler ne kadar ve kaçtane oluyor yumurta büyütmek için demişti eşim Tese olcak banada yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?