• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk tüp bebek deneyimi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
en samimi arkadaşım hamileeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

ilk tüp bebek denemesinde başardı kaydirigubbakcemile3

tüp bebeği nene hatun hastanesinde yaptı 7 yumurta topladılar 3 ünü emrio haline getirdiler fakaat sadece 1 transfer gerçekleştirebildiler belki birilerine umut olur die paylaşıorum bugün kan testi yaptırdı değeri 75 çıkmış hihoyyyt hihoyyyt

allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş :CüvCüv:

çok sevindim .bende ilk defa önümüzdeki ay yaptıracagım.çok tedirginim.hakan şatıoglu doktorum

inanki şimdi bana umut oldu gecenin bir yarısı oldu uyku tutmadı nete girip araştırayım dedim senin topiğin karşıma çıktı benim pzt. günü yumurtalarım toplandı 11 tane toplandı ama sadece3 tanesi döllenmiş dondurma işlemi düşünüyordum ama bu durumda donduramayacağız tabiki benimde uykum kaçmıştı ya üç embriyomda bir hasar oluşurda tutmazsa diye demekki 1 tane bile yetebiliyormuş çok teşekkürler bizimle paylaştığın için.

çoook teşekkürler talımm :))) çok güsel bi haber bu darısı hepimizin başına inşallah :)) bende bayramdan sonra başliycam inşallah ilk denememe.benim dr'um Kaan Bozkurt.Özel ege tüp bebek merkezi..

en samimi arkadaşım hamileeeeeeee
ilk tüp bebek denemesinde başardı
tüp bebeği nene hatun hastanesinde yaptı 7 yumurta topladılar 3 ünü emrio haline getirdiler fakaat sadece 1 transfer gerçekleştirebildiler belki birilerine umut olur die paylaşıorum bugün kan testi yaptırdı değeri 75 çıkmış

allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inş :CüvCüv:

kızlar bi haber daha biliosunuz 2 gün sonra kan testinin 2 ye katlaması gerekio 145 çıkmış yani allahın izniyle kesin hamile sıra kalp atışalarını beklemede hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey:

kızlar bi haber daha biliosunuz 2 gün sonra kan testinin 2 ye katlaması gerekio 145 çıkmış yani allahın izniyle kesin hamile sıra kalp atışalarını beklemede hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey:

merhaba canım, hayırlı olsun nerede yaptırdın özel mesajla yazarsan sevinirim.

canım benimde 10 tane toplandı 7 si döllendi sonraki gün 5 e düştü transfer olucagı gün 2 si iyi biri kötü kalite 3 tane yerleştirildi.banada umut oldun.bende dondurmayı düşünüyordum.inşaalah seninki gibi tutar.insan çok garip duygulara kapılıyor.bugun umutluyum.herzaman öyle olmuyorsun ama.test tarihim 23 aralık.doktorum transfer ederken söyledi 2 si iyi biri kötü.deyince moralim sıfır oldu.trasferim başarılı oldu dedi sonra.içinde bölünmeye devam ediyormu etmiyor mu bilemiyosun.inşallah çoğalıp tutunmuşlardır.hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlar nasip etsinhepimize

Back
X