E esra asaf Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 8 3 16 35 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esra asaf #1 Ilk defa tup bebek yapiyorum dun transfer islemi yapildi kafam karmakarisik olacak mi olmazmi kafamdan atmaya calisiyorum ama atamiyorum acaba tutar m
Ilk defa tup bebek yapiyorum dun transfer islemi yapildi kafam karmakarisik olacak mi olmazmi kafamdan atmaya calisiyorum ama atamiyorum acaba tutar m
dimpless Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Haziran 2024 496 415 18 33 18 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi esra asaf #2 esra asaf .!.: Ilk defa tup bebek yapiyorum dun transfer islemi yapildi kafam karmakarisik olacak mi olmazmi kafamdan atmaya calisiyorum ama atamiyorum acaba tutar m Genişletmek için tıkla... kafaya takma dicem de işte takmadan olmuyor küçük bir ağrıyı sızıyı bile acaba mı diyoruz. Sürecşn pozitif ile sonuçlanır inşallah
esra asaf .!.: Ilk defa tup bebek yapiyorum dun transfer islemi yapildi kafam karmakarisik olacak mi olmazmi kafamdan atmaya calisiyorum ama atamiyorum acaba tutar m Genişletmek için tıkla... kafaya takma dicem de işte takmadan olmuyor küçük bir ağrıyı sızıyı bile acaba mı diyoruz. Sürecşn pozitif ile sonuçlanır inşallah