Kimsenin dikkatini çekememişimki cevap yazan olmamışşşş...
merhaba
bende 4 kere tüp bebek yaptırdım 1 tanede yarım kaldı 6. ya gitmeden 1 ay önce de doğal hamile kaldım ve çok çok şükür allahıma 6 gün sonra kavuşucam yavruma
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür:
sende öncelikle genetik tedtlerini yaptır bence sonra tedavine başla bence inşallah problem çıkmaz ama çıkarsada tedavi olursun ve inşallah bebeğine kavuşursun..
merhaba
bende 4 kere tüp bebek yaptırdım 1 tanede yarım kaldı 6. ya gitmeden 1 ay önce de doğal hamile kaldım ve çok çok şükür allahıma 6 gün sonra kavuşucam yavruma
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür
sende öncelikle genetik tedtlerini yaptır bence sonra tedavine başla bence inşallah problem çıkmaz ama çıkarsada tedavi olursun ve inşallah bebeğine kavuşursun..
Kardeşim bu genetik testler zormu, bir de pahalı diyolar nasıl bir süreç olduğunu anlatırmısın. biz 1 deneme yaptık olmadı, Allah korusun 2. de olmazsa 1 genetik tarama yaptırıcaz artık. bi ön bilgimiz olsun bu konuda.
canım benim dikatimi çektin merak etme::canım bende 3. tüp denicem ilk denememde gebelik oldu ama sekiz haftalık düştü ikinci denememde bana genetik tahlil yapıldı sorunçıkmadı ama ikinci denememde negatif oldu şimdi üçüncü denemem bundada rahim filmi istedi doktor ve tüplerde sıvı çıktı yani rahme doğru akan bi sıvı varmış ve tutunmayı önlüyormuş amaliyat oldum iki ay dinlenmenin ardından haziran sonu tüp denicez: :
merhaba
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?