İlk tüpbebek denemeniz negatif , ikincisine hazırlanırken hangi tahlilleri yapırdınız

historian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2009
1.404
0
116
Diğer
Kızlar selam....

3. tüpbebek denemesi yaptıracağım...2 tane başarısız tüpbebek denemesi geçirdim..2.tüpbebekte kimyasal gebelik yaşadım.....3.tüpbebek denemem dondurulmuşlarla olacak...bu artık son şansım...ve bu şansımı iyi kullanmak istiyorum....benim gibi olupta sonraki tüpbebek denemenize başlamadan önce hangi tahlilleri yaptırdınız yada doktorunuz hangi tahlilleri istedi???özellikle hormonlar dışında hangi testler üzerinde duruyor doktorlar?bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim....Allah isteyen herkesi sağlıklı evlat sahibi yapsınnnn inşallahhhhh.........Allah yardımcımız olsunnnn......

Kimsenin dikkatini çekememişimki cevap yazan olmamışşşş...

canım benim dikatimi çektin merak etme::16::canım bende 3. tüp denicem ilk denememde gebelik oldu ama sekiz haftalık düştü ikinci denememde bana genetik tahlil yapıldı sorunçıkmadı ama ikinci denememde negatif oldu şimdi üçüncü denemem bundada rahim filmi istedi doktor ve tüplerde sıvı çıktı yani rahme doğru akan bi sıvı varmış ve tutunmayı önlüyormuş amaliyat oldum iki ay dinlenmenin ardından haziran sonu tüp denicez::5::

Canim ben yurt disinda yasiyorum 3 basarisiz tup bebegin ardindan rahimde tapisiklik varmi yokmu diye bakildi rahim yukardami yoksa asagidami diye bakildi hormon testleri yapildi bana.ve 4.denememizi yaptik transfer gunu ilk defa rahimin ne tarafina nasil koyulacagini doktor soyluyerek yapti sasirdik.allah yardimcin olsun uzulme insallah 3.kez tutunur bebislerin sana.aminnn...

merhaba
bende 4 kere tüp bebek yaptırdım 1 tanede yarım kaldı 6. ya gitmeden 1 ay önce de doğal hamile kaldım ve çok çok şükür allahıma 6 gün sonra kavuşucam yavruma
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür
sende öncelikle genetik tedtlerini yaptır bence sonra tedavine başla bence inşallah problem çıkmaz ama çıkarsada tedavi olursun ve inşallah bebeğine kavuşursun..

merhaba
bende 4 kere tüp bebek yaptırdım 1 tanede yarım kaldı 6. ya gitmeden 1 ay önce de doğal hamile kaldım ve çok çok şükür allahıma 6 gün sonra kavuşucam yavruma
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür:
sende öncelikle genetik tedtlerini yaptır bence sonra tedavine başla bence inşallah problem çıkmaz ama çıkarsada tedavi olursun ve inşallah bebeğine kavuşursun..

canım sağlıkla kucağına al bebeyini doğuma girmrden önce bizlere dua et allah yardımcın olsun::16::16::16::16::

sen ve eşinden genetik testleri ,senden rahim filmi belki histeraskopi,pıhtılaşma testleri(trombofoli paneli),bağışıklıkla ilgili cd56 diye bir test,eşimden sperm testi(morfoloji için ayrıntılı bakıldı dna hasarına)insülin direnci,hormonlar (onların dışında demişsin),benden amh testi (yumurta rezervi için),ayrıntılı kan sayımı .b 12 değeri,..ben bunları yaptırdım ...

slm kizlar.benimde gecen yil eylul ayinda ilk tup denemem oldu.sonuc negatif,biraz ara verdikten sonra ocakta dokt gitdik fsh tavan yapmisti dhea kullanmaya basladim ve en son 43 gun once adet olmustum,1 hafta once doktorum fsh amh ve diger butun tahlillere bakti ve amh 0.1 in altinda.suan dheaya devam ediyorum uzun bi sure daha kullan bakalim yumurtaliklarina faydasi olcakmi dedi ve kullaniyorum hala ve topikten 1 arkadasin tavsiyesiyle bal+corek otu+keten tohumu+karanfil kurune basladim..allahim hepimize hayirli evlatlar nasip eylesin.umudumu kaybetmedim......

merhaba
bende daha önce peşpeşe 2 kere düşük yaptım 2. tüp bebekten sonra hamileydim bebeğimi yine kaybettim sonra eşimle benim kromozom testlerimizi yaptırdık sonuç iyi çıktı benim bütün genetik testlerim yapıldı ve kanda pıhtılaşma problemim çıktı bizde genetik babamda da var bağışıklık sistemiyle ilgili eksiklik çıktı sonra kan sulandırıcı iğne kullandık tedavilerde ama olmadı ve şimdi doğal hamileyim çok şükür

Kardeşim bu genetik testler zormu, bir de pahalı diyolar nasıl bir süreç olduğunu anlatırmısın. biz 1 deneme yaptık olmadı, Allah korusun 2. de olmazsa 1 genetik tarama yaptırıcaz artık. bi ön bilgimiz olsun bu konuda.

Kardeşim bu genetik testler zormu, bir de pahalı diyolar nasıl bir süreç olduğunu anlatırmısın. biz 1 deneme yaptık olmadı, Allah korusun 2. de olmazsa 1 genetik tarama yaptırıcaz artık. bi ön bilgimiz olsun bu konuda.

merhaba genetik testler zor değil birsürü tüpe kan alınıyor sadece
ücretine gelince ben küçük bir şehirde yaşıyorum başka bir şehirde yaptırdık özel yaptırdık çünkü git gel zor oluyordu hemde erken çıksın istedik 2 yıl önce hepsine 2200 tl ödedik genetik testler 1 haftaya kromozom analizler 1 aya çıktı zaten hepsini ankaraya gönderip orda yaptırıyorlarmış
fakültelerde daha uzun sürüyormuş ama istanbulda ya da ankarada isen fakültelerin bazıları kendi testlerini kendileri yapıyormuş o zaman hem ücretsiz yaptırmış olursun hemde daha erken çıkar
ama şöyle bir durum var dr lar genelinde en az 2 bebek kaybından sonra bu testleri istiyorlar ya da defalarca denedikten sonra negatif sonuç alınmışsa o zaman istiyorlar genede şansı denemek lazım çünkü tedaviler çok masraflı ben tedavilerimi testlerimi herşeyimi hep cepten yaptırdım ve çok çok fazla para harcadık
ama allahıma binlerce şükür yavrum geldi hem de kendiliğinden 5 gün sonra kavuşucam yavruma inşallah allahım her isteyene nasip etsin..

canım benim dikatimi çektin merak etme::16::canım bende 3. tüp denicem ilk denememde gebelik oldu ama sekiz haftalık düştü ikinci denememde bana genetik tahlil yapıldı sorunçıkmadı ama ikinci denememde negatif oldu şimdi üçüncü denemem bundada rahim filmi istedi doktor ve tüplerde sıvı çıktı yani rahme doğru akan bi sıvı varmış ve tutunmayı önlüyormuş amaliyat oldum iki ay dinlenmenin ardından haziran sonu tüp denicez::5::

Canım inşallah herşey yolunda gider ve en kısa zamanda sağlıkla bebişlerine kavuşursunn.....
bu yolda herkese sabır ve boooool şans diliyorummmmm.....

merhaba

Canım inşallah sağlıkla bebişini kucağına al....encan'ın da dediği gibi bizlere dua etmeyi unutma eğer aklına gelirse o heyecandannn..........Şimdiden güle güle büyüt bebeğini......benim için bir kerecik koklaaa..mis gibi kokarrrr....Rabbim burdaki bütün arkadaşlarımıza o mis gibi kokuyu koklamayı nasip etsinnn inşallah.....

Back
X