Ilk ultrasonda Kanama alani

purebloodfiliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2018
261
242
53
Arkadaslar Merhaba.. 1 hafta önce kadar hamile oldugumu müjdelemistim.. Daha 5. Haftalik.. cumartesi ve pazar lekelenme oldu. Koyu kahve ve cok az. Bugün kü Terminim de Doktor kanama alani gördü maalesef.. Keseyi de gördü dogru yerlesmis bebegim. Eger kanama alani büyürse düsürebilirmisim bebegiimi.. Fakat su an birbirlerinden uzaklar. Bana verdigi ilac Magnesium ve her aksam kullanmak icin Progestan Fitili.. Masa Basi calistigimdan dolayi yatmam gerekmiyor evde ama her türü hizli hareket ve agir kaldirmak yasak.

Böyle bir sey yasayann varmi? varsa ne önerir??

Arkadaslar Merhaba.. 1 hafta önce kadar hamile oldugumu müjdelemistim.. Daha 5. Haftalik.. cumartesi ve pazar lekelenme oldu. Koyu kahve ve cok az. Bugün kü Terminim de Doktor kanama alani gördü maalesef.. Keseyi de gördü dogru yerlesmis bebegim. Eger kanama alani büyürse düsürebilirmisim bebegiimi.. Fakat su an birbirlerinden uzaklar. Bana verdigi ilac Magnesium ve her aksam kullanmak icin Progestan Fitili.. Masa Basi calistigimdan dolayi yatmam gerekmiyor evde ama her türü hizli hareket ve agir kaldirmak yasak.

Cnm bende 6 haftalıkken kanamayla acil gittim doktora kese duruyor şekli bozulmamış ama kanama alanı oluşmuş dedi progestan fitile devam ediyorum hala bende masa başı çalışıyorum merak etme çok sorun olmuyor dikkat et dediği gibi pek iş yapmamaya çalış hareketlerine dikkat et inşallah geçer kanama alanın. kanamadan sonra bi kaç kere daha lekelenmem oldu şimdi bi kaç haftadır yok çok şükür inşallah kanama alanım kapanmıştır. kontrole gittiğimde öğrenicez artık. burdan da okuduğum kadarıyla 5 6 haftalıkken baya bayanda kanama alanı gerçekleşiyor önemli olan doktorununda dediği gibi kanama alanının kesenin şeklini bozmaması ve düşüğe sebep olmaması elinden geldiğince dinlenmeye çalış gerisini allaha bırak.

Cok tesekkür ediyorum resmen yüRegime Su serptiin canim..

Ben 4 ay önce dis gebelik gecirdim. Ve bir tüpüm patladi aldilar....
Simdi de bunu duyunca cok üzüldüm acaba rapor mu vermelyidi dedim.. Yurtdisindayim bir Doktora cok az hasta düstügü icin dis gebeligimi bile anlamadilar..tabi Dr degistim ama türkiye deki gibi degil hicbiri.. O zaman rahatlayabilirim.. Tekrar cok sagol canim.. Saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah:nazar::anneadayı::KK200:

Cok tesekkür ediyorum resmen yüRegime Su serptiin canim..

Ben 4 ay önce dis gebelik gecirdim. Ve bir tüpüm patladi aldilar....
Simdi de bunu duyunca cok üzüldüm acaba rapor mu vermelyidi dedim.. Yurtdisindayim bir Doktora cok az hasta düstügü icin dis gebeligimi bile anlamadilar..tabi Dr degistim ama türkiye deki gibi degil hicbiri.. O zaman rahatlayabilirim.. Tekrar cok sagol canim.. Saglicakla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah:nazar::anneadayı::KK200:
geçmiş olsun cnm üzülme stres yapma sen bebeğini düşün bol bol dua et geçicek inşallahh hepsi:anneadayı:

Benzer bir durum yaşadım, ilaçlarınızı alın ve kendinizi yormayın. Geçmiş olsun, kese büyüdükçe büyük ihtimalle kanama alanı küçülüp kayboluyor.

Benzer bir durum yaşadım, ilaçlarınızı alın ve kendinizi yormayın. Geçmiş olsun, kese büyüdükçe büyük ihtimalle kanama alanı küçülüp kayboluyor.

Cok tesekkürler yorumunuz icin ... Dr bana rapor verip evde yat demedii.. Konu actiktan sonra arastirdim Cogu Kisi benim durumumda yarmis.. Insallah hergün ise giderek riske atmiyorum hic birsey siz ne yaptiniiz zamaninda? Gecti mi Tamam en? Ofiste calisiyorum bu arada... Iyi günler

Cok tesekkürler yorumunuz icin ... Dr bana rapor verip evde yat demedii.. Konu actiktan sonra arastirdim Cogu Kisi benim durumumda yarmis.. Insallah hergün ise giderek riske atmiyorum hic birsey siz ne yaptiniiz zamaninda? Gecti mi Tamam en? Ofiste calisiyorum bu arada... Iyi günler
Ben 2 hafta kadar dinlenmiştim. 2 hafta sonraki kontrolümde de zaten kanama alanı azalmış kese büyümüştü. Sonrasında da özel bir şey yapmadım. (progestan ilacını kullanmak dışında, yalnızca 1 kutu kullandım)

Ben 2 hafta kadar dinlenmiştim. 2 hafta sonraki kontrolümde de zaten kanama alanı azalmış kese büyümüştü. Sonrasında da özel bir şey yapmadım. (progestan ilacını kullanmak dışında, yalnızca 1 kutu kullandım)

Gecmis olsuun :) Darisi bana ins. bi agri Rahatsizligim fln olunca bende rapor alip evde yatmayi istiyorum.. Eger az daha kanama olursa leke bile olsa gel dedi doktorum belki kendisi de verir rapor.. Aman bisey olmasin da Ben calisiyim yeter ki o sorun degil. Ya Millet hamile hamile neler yapiyorr vallahi üzülüyorum durumuma.. Sabretmeliyim yapcak bir sey yok Artik :(

Gecmis olsuun :) Darisi bana ins. bi agri Rahatsizligim fln olunca bende rapor alip evde yatmayi istiyorum.. Eger az daha kanama olursa leke bile olsa gel dedi doktorum belki kendisi de verir rapor.. Aman bisey olmasin da Ben calisiyim yeter ki o sorun degil. Ya Millet hamile hamile neler yapiyorr vallahi üzülüyorum durumuma.. Sabretmeliyim yapcak bir sey yok Artik :KK43:
Teşekkürler. Herkesin hamileliği farklı farklı kendinizi başkalarıyla kıyaslamanıza hiç gerek yok bence.
Önce annenin ve bebeğin sağlığı, kim ne yaparsa yapsın sizin yaşadığınız bir sağlık sorunu varsa ona uygun olarak rapor gerekiyorsa rapor alıp dinlenmelisiniz. Kendinizi bir şeyleri yapmaya mecbur hissetmeyin. Malum mahalle baskısı olayı meşhurdur bizim ülkemizde :)
İnşallah kolaylıkla atlatırsınız.

Back
X