Doğuma Hazırlık İlk ultrasyon resmine göre cinsiyet

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Daha cok kucuk belli olmaz ki. 12. Haftada bakti doktor benimkine goremedi daha var birazcik bekleyeceksin

Kızlar ilk 5-6 haftalıkken ultrasonda arı gibi kanat çarpıyor gibi pır pır bi görüntü varsa erkek olurmuş. Kan pıhtısı gibi hareketsiz benek gibi duruyorsa kızmış öyle diyorlar. 6 Yaşında oğlum var ilk ultrasona annem de bizimle gelmişti ve o gün söylemişti arı gibiydi erkek diye :)) şimdi bklm kız mı erkek mi bilemiyorum henüz gitmedim çünkü Dr a

Kızlar ilk 5-6 haftalıkken ultrasonda arı gibi kanat çarpıyor gibi pır pır bi görüntü varsa erkek olurmuş. Kan pıhtısı gibi hareketsiz benek gibi duruyorsa kızmış öyle diyorlar. 6 Yaşında oğlum var ilk ultrasona annem de bizimle gelmişti ve o gün söylemişti arı gibiydi erkek diye :)) şimdi bklm kız mı erkek mi bilemiyorum henüz gitmedim çünkü Dr a
BAKICAM BENDE:)

Eltim aynı Dr geçen sene erkek dedi bir ay sonra kız dedi olabiliyor böle seyler
hayırlısı olsun arkadasım sağlıklı olsunlarda farketmıyor ben sadece bısıler almak ıstıorum alamıyorum ondan meraklıyım benımde kızım var yıne kızım olursa cok ıyı olur:)

IMG-20190813-WA0000.webp

Sizce bebegimin cinsiyeti ne cok merak ediyorumm

Eklentiler

• 20190918_194306.webp
    20190918_194306.webp
    54,8 KB · Görüntüleme: 36
Back
X