• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk yaş günü için özel bişey istiyorum önerilerinizi bekliyorum

sevda271

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
26
0
86
43
İstanbul
kızım 26 ağustosta doğum günü özel bişey yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum ve iyiki doğdun müziğini nereden bulabilirim... teşekkürlerhihoyyythihoyyyt

kızım 26 ağustosta doğum günü özel bişey yapmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum ve iyiki doğdun müziğini nereden bulabilirim... teşekkürlerhihoyyythihoyyyt

Merhabalar arkadaşım;öncelikle şimdiden minik prensesin dğum gününü kutluyoru hayırlı sağlıklı başarılı bir hayat diliyorum...Benim kızımınkine de 67gün var ama şimdiden düşünüyorum açıkçası ilk bebiş ilk yaş günü :asigim:
Daha bugün babişimizle konuştuk;tasavvur ettik;hımm dedik 67 gün kaldı ne yapabiliriz aklımıza orjınal fıkırler geldı mı NOT etmeye karar verdık kaydirigubbakcemile3

Benım tr de e oldugum bazı bebek dergılerı vardı suanda netten takıb edıyorum hatırlıyorum oyle bır yazı okuduugumu senınle de paylasayım canım
bazı notlar:
1- Parti mekanı seçilecek.
2- Doğum günü davetiyesi hazırlanacak ve davetlilere ulaştırılacak.
3- Partinin konsepti belirlenecek.
4- Konsepte uygun malzemelerin temini ve süslemenin nasıl, kiminle yapılacağı kararlaştırılacak.
5- Pasta siparişi verilecek. ya da nasıl bır pasta yapılacagına karar verılecek
6- Çocuk ve büyükler için ayrı ayrı mönü hazırlanacak.
7- Gelen davetlilere o günün hatırasına verilecek hediye ve sunum şekli belirlenecek.
8- Parti sırasında fotoğraf ve kamera çekimini kimin yapacağı belirlenecek.
9- Kıyafetler belirlenecek
10- Malzeme listesi çıkarılacak...

Aslına bir yaş grubunda genıs bır konsept gerekmıyor ve en fazla 2 saatle sınırlandırılmalı kı sıkılır bebısımız..En tatlı sure o..
Arkadasım rengarenk kurabıyelerr de yapabılırsın ben sımdı aklıma geldı ben bugun yaptım fotograf ekledım bısku kurabıye topıgıne ıstersen göz at...
Onları guzelce paketlersın suslersın muhtesemolur...

HARIKA çocuk müzikleri var...
http://www.muzikent.com/ BURADA GOKHAN SENIN COCUKLAR ICIN HAZIRLADIIGI MUZIKLERE BAKABILIRSIN.
Sevgiler..:nazar:hihoyyyt

CANIM BENIM ONCELIKLE SIMDIDEN NICE SENELERE DIYORUM VE RABBIM SAGLICAKLA UZUN OMURLER NASIP ETSIN BEBEGINE VE SIZLERE
BEN IKI KIZIMADA EVDE YAPTIM YAS GUNUNU DAHA KUCUK OLDUKLARI ICIN COK ANLAMIYORLAR.AMA DAVETIYE ALDIM KENDIM ICERSINE,
ILK MUMUMU UFLERKEN BENI ALKISLAMAYA GELIRMISINIZ DIYE NOT YAZDIM.
HERKES BEGENMISTI.
EVDE 50 60 TANE BALONLAR SISIRDIM SUSLER ALDIM.
PASTASINI YAPTIRDIM RESIMLERININ OLDUGU.
KENDIM ICIME SINEREK BOREKLER COREKLER YAPTIM.(ABARTIYORUM HER SENE VE SONRA MISAFIRLERE GIDERKEN GONDERIYORUM AMA NEYSE)
BASKASININ SOYLEDIGI IYIKI DOGDUN MUZIGIDE BANA COK CAZIP GELMIYOR
KENDIM BAGIRINDIGIM ICIN :roflol::roflol::roflol:
NICE SENELERE INSAALLAH :nazar::nazar:
OPUYORUM MINIGIa.s.a.s.a.s.

Back
X