Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa hediye diosun iyi hoşdaaa böle bi kazak hırka saat tarzı şeler alınmazki ama dimi böle dha anlamlı maddi değilde manevi bişi olmalı sanki kendi elimle çikolata yapıp hoş bi kutuya doldursam sorada içine bi mektup ilştirsem ömür boyu anı kalabilcek nasıl olurr?:uhm: ay ne yapsammm yaa ben çok önem veririm böle şelere böle manevi değerde bi fikir verebilcek olanınız varmı:sm_confused:tatLım evet kutLamak şartt tabiki soruLur mu yaa kaydirigubbakcemile5
bizim bitti 1yıL ve kutLamıştıkk,ahh ne güseLdii :asigim:
bütün gün birLikteydikk:asigim:
insan ogün için harika oLsun istiyoo çok farkLı oLsun diğer günLerin dışında oLduğu beLLi oLsun istiyo.. bizim için çok farkLıydı,hiç gitmediğimiz biyere gittik o gün ve sarıLdık konuştukk :asigim:
yaadetmek gerek bence sürekLi,iLk tanıştığınız günü konuşun tatLım yaşayın tekrar çok heyecan veriyo çünküü :asigim:
bi hediye aLmaLısın ve tüm gün beraber oLmaLısınızz kesinLikLee
ya ben kedi almak istiyorum ona ama nasi olcak bilmiyorum ki :/
bnce senin işin dha kolay çnkü evlisiniz yani hoş bi akşam düzenleyebilrsin dha çok imkanın var bnce ama bnde oda yok ben ztn sevgilimi haftada 1 görüorumsenağlama ama senin yerinde olsamm çok romnatik bi akşam ayarlarım telefonun bile fşini çekerim ve sarmaş dolaş otururrum neticede insana sevdiği versin bi avuç toprak olsun gene yetersenağlama sarılmak çok güzel:asigim:arkadaşım bizim de evlilik yıldönümümüz yaklaştı, ben de ne yapacağımı hiç bilemiyorum![]()
millet birinci aydan başlıyo kutlamaya bence kutlayın hediye almasanızda kesenize uygun bir yerde yemeğe çıkarsınız oda gayet güzel olur kanımca
yemeğe çıkmak iyi hoşda akşamları dışarı çıkma iznim yok gündüz çıkılan yemekde nekadr romantik olabilirki öğrenci işi olcak bizmki mecbur gece öcüler çıkıoooo gündüze endeksiliyiz ne yazıkki:roflol:senağlama
gelinlik fikri evli olan arkadaş içindi sanırım:1rolleyes:canım eğer düğününde giydiğin gelinliğini satın aldıysan gelinliğini giy ilk gününüzmüş gibi kutlayın hediye olarak ben bu yıl kırmızı kalpli yastık üzerine resmimizi bastırdım çok beğendi sana bir fikir![]()
oyleyse bayramdan evvel kutlayin canim maksat bir yili doldurdugunuz icin kutlama yapmak degil mi bence bi kac gun evvel olmus sonra olmus imkanlariniz el vermedigi icin muhim degil.şimdi takvime bakdım ve yıldönümümüz bayrama denk gelioo:1shok: yani herkes bi yerde olucak of yaaabenneyaptımki
tatLım evet kutLamak şartt tabiki soruLur mu yaa kaydirigubbakcemile5
bizim bitti 1yıL ve kutLamıştıkk,ahh ne güseLdii :asigim:
bütün gün birLikteydikk:asigim:
insan ogün için harika oLsun istiyoo çok farkLı oLsun diğer günLerin dışında oLduğu beLLi oLsun istiyo.. bizim için çok farkLıydı,hiç gitmediğimiz biyere gittik o gün ve sarıLdık konuştukk :asigim:
yaadetmek gerek bence sürekLi,iLk tanıştığınız günü konuşun tatLım yaşayın tekrar çok heyecan veriyo çünküü :asigim:
bi hediye aLmaLısın ve tüm gün beraber oLmaLısınızz kesinLikLee