Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum daha önce ameliyat olan varsa yesillendirebilir mi
Geçmil olsun size özelden mesaj atamıyorum tampon var mı burnunuzda?Merhaba
İlker beye ameliyat oldum bugün 5.günüm ve çok rahat geçiyor. Kendisi çok ilgili ve rahat ettiren bir doktor. Onun rahat ve kendinden emin tavırları sayesinde hiç tereddütsüz ameliyat oldum doktoruma çok güveniyor ve tavsiye ediyorum.
Sizin ameliyatınızı hangi teknikle yaptı acaba?Merhaba
İlker beye ameliyat oldum bugün 5.günüm ve çok rahat geçiyor. Kendisi çok ilgili ve rahat ettiren bir doktor. Onun rahat ve kendinden emin tavırları sayesinde hiç tereddütsüz ameliyat oldum doktoruma çok güveniyor ve tavsiye ediyorum.
Geçmil olsun size özelden mesaj atamıyorum tampon var mı burnunuzda?
Sizin ameliyatınızı hangi teknikle yaptı acaba?
Tampondan dolayı hafif geniş görünüyor mu delikleriniz? Ve alçıdan dolayı kalkıkEvet plastik tampon var ortası delik rahat nefes alabiliyorum.
Geçmil olsun size özelden mesaj atamıyorum tampon var mı burnunuzda?
Tampondan dolayı hafif geniş görünüyor mu delikleriniz? Ve alçıdan dolayı kalkık
Geçmiş olsun umarım hep memnun kalırsınız?Yalnız üstteki de plastik alçı değil.
Geçmiş olsun umarım hep memnun kalırsınız?
Açık teknikle yapmış o zaman fakat deliklere dokunmamış kanatlarda dikiş olmaması bu anlama geliyor sanırım. Bana da kapalı teknikle yapmıştı ilker bey 6 hafta önce umarım sonuçtan memnun kalırızTeknik ismini bilmiyorum malesef sormadım sadece burnumun orta kısmında dikiş var kanatlarda dikiş yok
Açık teknikle yapmış o zaman fakat deliklere dokunmamış kanatlarda dikiş olmaması bu anlama geliyor sanırım. Bana da kapalı teknikle yapmıştı ilker bey 6 hafta önce umarım sonuçtan memnun kalırız
Merhabalar ben de kendisine ameliyat olmayı düşünüyorum. Ameliyat öncesi ve suanki halinin fotoğrafı var mı acaba oldukca tedirginim. Bana mesal atma sansiniz var mi size mesaj atamıyorumBence görüntüde hiçbir bozukluk yok herkes bu haliyle bile beğeniyor ki şuan aşırı şiş Burnum. Fotoğraf eklemeye çalıştım görünüyor mu biliyorum.Eki Görüntüle 2664241 Eki Görüntüle 2664242 Eki Görüntüle 2664241 Eki Görüntüle 2664242