Ilker Koçak estetik tecrubeleri

Ybo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
55
7
86
45
Arkadaslar Istanbul 'da Ilker Koçak ' ameliyat olanlar paylasabilir mi

Facedeki burunları çok hoş fiyatı ne acaba hiç hastasına denk gelmedim

Fiyati 3,500 tl,kesinlikle çoook uygun ve ben de çok begendim tüm burunlari, ayrica soru sordum ve cevabi Kisa surede alabildim, herşey sorunsuz, tek sorun maalesef Izmirde değil Istanbul 'da olmasi..:(((

Ucak ile Izmirden Istanbul 'a gecsem, Sonra hastaneye transferi arastirdim, Sonra ertesi gün donus yapsam...
Çok yorucu olacak ki tatilim 2 hafta, herseyi duzenleyebilsem kosulsuz sartsiz Ilker Koçak ' estetik olmak istiyorum.
Ama ekstra ekstra yorucu olacak ulasim..
Bu konuyu açtım ki bir fikri olan paylassin

kizlar bende Ilker beyin face'inde resimleri gördüm hosuma gitti ama hep sonra resimleri var yani eski halin hiç resmi yok...

Bende ilker koçak yada volkan kahya yı düşünmeye başladım. Haftasonu görüşmeye gideceğim :) asıl erdinç ak'ta olmak istiyordum ama temmuza kadar doluymuş :( muayene için bile 2 hafta sonraya gün veriyorlar. Yine de onunlada görüşeceğim. Görüşmelerden sonra netleşir sanırım

Bu doktora sakın ameliyat olmayın, önceden doğal gibi görünen burunlar yapıyordu anca şu an robot gibi herkese aynı burunu yapıyor, deneyimledim.. O kadar çizim yaptık konuştuk kendisi ile ama kafasına göre burun yapmış önden garip duran burnum var ve oyduğu için revizyon ile bile düzelmesi zor.. Ameliyattan sonra da beğenmeyince trip atıyor.. Kendisini kesinlikle önermiyorum

Back
X