Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir buçuk ay önce Dr İlker Manavbaşı'na burun estetiği,yağ enjeksiyonu ve liposuction ameliyatları oldum operasyonlarım tahminleriminde üstünde çok başarılı geçti çok mutluyum burda da sizlerle paylaşmak istiyorum.Dr İlker beyi çıkmış olduğu tv programlarından ve gazetedeki haberlerinden takip ettim araştırdım,alanında çok başarılı kendine has teknikler geliştiren bir cerrah olduğunu ve dünya üzerinde ilk yüz dr arasına seçildiğini öğrendim.ameliyat öncesinde yani karar verme sürecimde çok tedirgindim kulaktan dolma bir sürü yanlış bilgi duyduğum için korkularım tereddütlerim vardı ben bir çok dr araştırdım ve muayeneyede gittim hiçbirisi Dr İlker bey kadar güven vermedi muayene esnasında İlker beyin yapmış olduğu operasyonların öncesini ve sonrasınıda görme fırsatım oldu çok başarılı görünüyorlardı forumlardanda hastalarıyla yazışma imkanım oldu resimlerini gönderdiler (burdan onlarada çok teşekkür ediyorum) İlker bey ve ekibi inanılmaz sempatik içten ilgili insanlar herşeyimle yakından ilgilendiler Dr İlker bey güler yüzüyle bilgisiyle sıkılmadan bana uzun uzun operasyon hakkında teknik bilgiler verdi,resim çekti ve özel bir program sayesinde bilgisayar üzerinde çalışma yaptık burnumun son halinin nasıl olucağını görme imkanım oldu yalnız yüzümde bariz kusurlar vardı gözaltlarım çok çukurdu,alnımda boşluklar vardı,elmacık kemiklerim yok denecek kadar boş görünüyodu ordaki kusurlar için bana yağ enjeksiyonunu tavsiye etti.Yağ enjeksiyonu yapabilmesi için kendi vücudumda yeterli oranda yağ miktarı olması gerekiyomuş,benimde göbek bölgemde beni rahatsız eden bi fazlalık vardı enjekte ediceği yağı o bölgeden alıcağını böylelikle göbeğimdeki yağlarıdanda kurtulabiliceğimi söyledi şimdi karnımda dümdüz oldu ve liposuction için ücret ödemek zorunda kalmadım.Dr İler beye güvenmemin en büyük nedenlerinden biride hastalarının ihtiyaçları doğrultusunda alternatif yöntemler sunması çünkü ben sadece burun estetiği olmayı düşünüyordum yağ enjeksiyonu hakkında bi fikrim yoktu hiç bir yan etkisi olmayan kendi dokularınla yapılan bir işlem olduğu için yaptırmaya karar verdim.operasyonun dördüncü günü işe başladım hiç bir ağrı sızı olmadı şişliklerim çok hafifti yüzümde hiç morluk oluşmadı buyüzden günlük yaşantım etkilenmedi yüzümde sadece şeffaf bir alçı vardı oda 7.günün sonunda çıktı.Sadece tamponlardan korkmuştum oda artık silikonm bir maddeden yapılıyormuş çıkarken hiçbir acı hissetmedim kulaktan dolma bilgiler yüzünden boşuna korkmuşum arkadaşlar Dr İlker bey hayatımı değiştirdi öz güvenim yerine geldi ianılmaz mutluyum ve herkese tavsiye ediyorum thy den hostes arklarımda benim sonucumu bekliyorlardı onlarda başarılı sonucu görünce İlker beye ameliyat oldular araştırma sürecinde olan herkese umarım yardımcı olabilmişimdir sevgiler :)