İlknur Aköz hastası olan var mı?

Carnationn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
325
1
46
İstanbul
merhabalar,

Kadın doğum uzmanı İlknur hanım ile tanışmış olan, hastası olan yada etrafından olumlu yada olumsuz yorum almış olup fikri olan var mı?

yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler.

33 haftalık hamileyim. Takibimi İlknur AKÖZ yapıyor. Hamileliğimin ilk 3 ayında bir takım problemler yaşadım. İlknur hanımla tüm sorunların üstesinden geldik. Çok güleryüzlü, çok sıcak. Doğum için tecrübelerine son derece güveniyorum. Bence kafanda hiçbir soru işareti olmasına gerek yok.

33 haftalık hamileyim. Takibimi İlknur AKÖZ yapıyor. Hamileliğimin ilk 3 ayında bir takım problemler yaşadım. İlknur hanımla tüm sorunların üstesinden geldik. Çok güleryüzlü, çok sıcak. Doğum için tecrübelerine son derece güveniyorum. Bence kafanda hiçbir soru işareti olmasına gerek yok.

çok teşekkürler. çok sevindim. hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın bebeğini umarım.. peşpeşe 2 düşük yaptım. arkadaşım kendisini tavsiye etti. kendisininde bu tarz sorun yaşadığını ve bebeğini İlknur hanım sayesinde kucağına aldığını söyledi. senin yaşadığın sorun neydi sakıncası yoksa tabi?
tekrar teşekkürler.

2007 yılında evlendim.ve 2009 yılı başındada çocuk yapmaya karar verdik.yanlız ufak br sorun çıktı..polikistik over hastası olduğumu öğrendim.bi çok yumurta var ve bunların hiçbiri çatlamıyor..belki on farklı doktora gittim..ve hepsii okadar olumsuz ve kırıcı şeyler söyledilerki..artık inandımm..asla bebeğim olmuycak derken ..bir arkadaşımın aracılığıyla ilknur hanıma gitmeye karar verdim..öyle sevgi dolu öyle sıcakki..soruna yönelik öyle çok çabaladıki..kendisine minnettarım ve şuan 31 haftalık hamileyim.benle çok uğraştı..ama hamile olduğumu duyduğunda benden çok daha fazla sevindi:)hala devam ediyorum..olumlu düşün herşey güzel olucak:)onun hayat felsefesi.doğumuda o gelicek:)içim rahat çünkü ona çok ama çok güveniyorum...:emir_bebek:

İlknur hnm doktordan çok daha ötedir. Anlatilamayacak kadar sevgi dolu ve umut doludur. Gebelik Öncesi gebelik dönemi ve gebelik sonrası her daim bir telefon kdar yakındır. Hep yanındadir. Ben 2007 de kızımı İlknur hnm ile dünyaya getirdim. Ve O na hep inandım hep güvendim. Gözünüzü kapatın ve Önce Allah a sonra İlknur hnma güvenin. İnanın pişman olmayacaksiniz

İlknur hnm doktordan çok daha ötedir. Anlatilamayacak kadar sevgi dolu ve umut doludur. Gebelik Öncesi gebelik dönemi ve gebelik sonrası her daim bir telefon kdar yakındır. Hep yanındadir. Ben 2007 de kızımı İlknur hnm ile dünyaya getirdim. Ve O na hep inandım hep güvendim. Gözünüzü kapatın ve Önce Allah a sonra İlknur hnma güvenin. İnanın pişman olmayacaksiniz
Muayene ucreti ne kadar acaba hatırlıyor musunuz?

Muayene ucreti ne kadar acaba hatırlıyor musunuz?
İlknur hanıma en son Eylül ayında gittim, 135 liraydı muayenesi. Ben Acıbadem Sigortayla gittiğim için 30 lira verdim. Çok uzak olmasa yine ona giderim, ancak Ümraniyeden özel aracımız da olmadığı için gitmek çok zor oluyor.

Back
X