Ilknur'un fotograflarla(kiyafet,ayakkabi,aksesuar)alisveris Gunlugu ve Kombinleri

ilknury

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
515
20
73
Diğer
Merhaba kizlar buraya moda uzerine kozmetik uzerine ne alisrsam yeni olarak hepsini fotograflayip sizinle paylasicam.Giyinmeyi cok ama cok seviyorum hicbir kiyafetimi modasi gecsede atamiyorum :52: Biriktirici bir insanim 10 senelik kiyafetlerimi saklarim hehehehe :27: Renkli giyinmeye bayiliriiiiiiiiiim elbiselere bayilirrriiiiiiim. Buda benim giyim gunlugum olucak burada gunluk giyindigim fotolarimi paylasicam sizde olumlu olumsuz seviye sinirlari dahilinde tum yorumlarinizi yapabilirsiniz bana fikirler verebilirsiniz.Kendi kombinlerimi fotograflayarak yeri gelince size ornek olmasi yeri gelincede sizden tavsiye almama yarayacak bicimde paylasacagim.

BASLIYORUuUuUuZ ilk olarak gecen ay aldigim ayakkabim

Eki Görüntüle 1049498
Kombin1

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1103551 Bugun aldigim urunlerin resimleri......Konuyu actim ve ortadan kayboldum hahahha:) Neyse artik buralardayim insallah. Oncelikle bugun neler aldim onlari koyuyum ve onlardan bahsediyim.

Oncelikler bir oje kurutucusu 3 tane sac maskesi aldim.Oje kurutucusunu uzun zamandir aliyim aliyim diyordum,birturlu alamiyordum yani hep unutuyordum hihihihi:21::21::21: Neyse sonunda aldim,cokta memnun kaldim.Yillardir tirnaklarimi issirip atma gibi bi huyum vardi ve artik bunu bisekli birakmak zorunda oldugumu farkettim cozumude kendi deneyimlerime dayanarak buldum.Cozum su:Tirnaklarimi kesinlikle ojesiz birakmiyorum surekli elimde renkli ojeler var yada french ve sevdigim ojeleri renkleri kullaniyorum buda beni tesvik ediyor bakimli eller cok onemliuymis:30: oje kurutucusuna gecelim sizde benim gibi ojelerin rengini kat kat surunce daha guzel bulanlardan iseniz ama kurumasinda zorluk yasadiginiz icin tek katla idare ediyorsaniz:) Oje kurutucusunu kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir urun yahuuuuuuuuu:)

Eki Görüntüle 1103547

Eki Görüntüle 1103548

Son düzenleme:
ve sac maskesinden bahsediyim.Uzun suredir sacima bakim yapmiyorum(sampuanimin icindeki camterebentin ve sarimsak haric) dedim bi maske aliyimda deniyim bakalim sonuctan memnun kalicakmiyim cunku saclarim iyice supurkelesti hahahha Hayatimda ilk ve sonkez olan ve en buyuk pismanliklarimdan biri olan sac boyamam yuzunden saclarim maffoldu bir kere boyadim ama canina okundu sacimin buneymis yaf her ay boyatanlar napiyo saclarini kurumuyormu boyadan dolayi o saclar:) neyse urunler bunlar beyanlaaar::27:Eki Görüntüle 1103553 Eki Görüntüle 1103555 Birisi argalli birisi avukadolu kuruluga iyi gelmesi icin sectim memnun kalirsam yazarim

Eki Görüntüle 1103551 Bugun aldigim urunlerin resimleri......Konuyu actim ve ortadan kayboldum hahahha:) Neyse artik buralardayim insallah. Oncelikle bugun neler aldim onlari koyuyum ve onlardan bahsediyim.

Oncelikler bir oje kurutucusu 3 tane sac maskesi aldim.Oje kurutucusunu uzun zamandir aliyim aliyim diyordum,birturlu alamiyordum yani hep unutuyordum hihihihi:21::21::21: Neyse sonunda aldim,cokta memnun kaldim.Yillardir tirnaklarimi issirip atma gibi bi huyum vardi ve artik bunu bisekli birakmak zorunda oldugumu farkettim cozumude kendi deneyimlerime dayanarak buldum.Cozum su:Tirnaklarimi kesinlikle ojesiz birakmiyorum surekli elimde renkli ojeler var yada french ve sevdigim ojeleri renkleri kullaniyorum buda beni tesvik ediyor bakimli eller cok onemliuymis:30: oje kurutucusuna gecelim sizde benim gibi ojelerin rengini kat kat surunce daha guzel bulanlardan iseniz ama kurumasinda zorluk yasadiginiz icin tek katla idare ediyorsaniz:) Oje kurutucusunu kesinlikle tavsiye ediyorum harika bir urun yahuuuuuuuuu:)

Eki Görüntüle 1103547

Eki Görüntüle 1103548
canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor. :1: ben de senin gbi makyaja manikure kasa pek merakliyim . kendi kaşlarimi kuaforlere teslim edemem mesela . manikurum de ayni sekilde kendi yaptigim daha cok icime siniyor . ama bu renklli far olayinda muazzamsin. bende yaptigim makyajimi (far kullanmiyorum makyajlarimda ) ve manikurun bi kac resmimi senle paylasmak isterim resimlerini :9: profesyonel makyaj yapan biri olarak yorumlarin benim icin degerli olacaktir sevgiler :9:

Son düzenleme:
canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor. :1: ben de senin gbi makyaja manikure kasa pek merakliyim . kendi kaşlarimi kuaforlere teslim edemem mesela . manikurum de ayni sekilde kendi yaptigim daha cok icime siniyor . ama bu renklli far olayinda muazzamsin. bende yaptigim makyajimi (far kullanmiyorum makyajlarimda ) ve manikurun bi kac resmimi senle paylasmak isterim resimlerini :9: profesyonel makyaj yapan biri olarak yorumlarin benim icin degerli olacaktir sevgilerC

Canim buraya paylasabilirsin merakla bekliyorum cabuuuuuuuuuuuuuk!!!:3::3::3:

canim cok guzel olmus. oje kurutucu hic kullanmadim fakat tabiki kat kat surunce sonuc muhtesem ama uzerinden ne kadar zaman da gecse o kat kat surdugum ojeler illaki bi cizik de olsa ki bu cok moralimi bozuyor sonuc darbe yemis oluyor o sekilde purussuz kalmiyor illaki ciziliyor. :1: ben de senin gbi makyaja manikure kasa pek merakliyim . kendi kaşlarimi kuaforlere teslim edemem mesela . manikurum de ayni sekilde kendi yaptigim daha cok icime siniyor . ama bu renklli far olayinda muazzamsin. bende yaptigim makyajimi (far kullanmiyorum makyajlarimda ) ve manikurun bi kac resmimi senle paylasmak isterim resimlerini :9: profesyonel makyaj yapan biri olarak yorumlarin benim icin degerli olacaktir sevgilerC

Canim buraya paylasabilirsin merakla bekliyorum cabuuuuuuuuuuuuuk!!!:3::3::3:

manikur resimlerim bulamadim simdi canim ya yarin hard discimi takip senin icin bakicam insallah .umarim bulurum bulur bulmaz paylasacagim seninle makyaj ve kas icin aticam bi kac foto :)

Son düzenleme:
Bugun esimle yaz alisverisi yaptik birer terlik aldik o beyaz ben pembe aldim daha dogrusu bende beyaz istiyordum esimle beraber ayni renk olsun diye ama esim pembe de israr etti aman onumu kiricam dedim aldim.eTEGIMI ISE BAYILA BAYILA ALDIM BAYILA BAYILA GIYICEM INS

etek: H&M 19.95 euro
Terlikler:Lacoste 40 Euro
:54::54::54::54:
$deri.webp $lac.webp

Son düzenleme:
Bu ay oncesinden bir kombinim ama yinede paylasmak istedim

Ceket:bershka
Etek:bershka
ust:h&m
saat:D&G
ayakkabilar:new look

ewed uzun zamandir burayi bosladim ama neler aldim neleeeerrrr hepsini tek tek fotograflatip koyuyorum kizlar

Uzun zamandir fotograf paylasmiyordum.Bugune kismetmis.Aldiklarimi tek tek fotografladim.Ilk olarak ayakkabilarimla basliyim.Bu ayakkabimi begenerek aldim indirimlerden.Gercek deri ve ortopedik olmasi yuzunden gayet rahat.Ben aslinda converse ler gibi uzun olanlarida vardi bi delilik edip onlari aliyim dedim esim begenmedi heheheh esim bunu secti bende aldim iyiki onu dinlemisim cok rahatlar
:1:

Aslinda dogum gunume daha 5 ay var ancak bu yil hediyemi onden aldim :27: Soyleki, Gozluk almak istiyordum kayin validemde onu biz sana dogum gunun icin alalim diye teklif etti bende kabul ettim:49: (buyil ailecek anlastik herkes hediyesini kendi secip istedigi zaman alabilecek esime Xbox aldik bende bunlari aldim)verdikleri para ile gozluk aldim uste kalan para ilede terliklerimi aldim.Terliklerim ortopedik tabani mantardan ve son derece rahatlar.Yasadigim yerde herkes bu terliklere cok ragbet gosteriyor,ben de aldim ve cok memnunum.Gozlugumu ise inanin gezmedik yer dukkan birakmadim:40::40:esim strese girdi :37::37::37:hahahahha dukkan dukkan dolasmamdan oturu ama sonunda icime sineni buldum:52:.Gozluk tercihimi Rayban dan yana kullandim.Esimede gecen yil bu markadan almistik ve memnun kaldi bende o sayede bu markadan yana kullandim trcihimi ve cok memnunum:52:

Terlikler:BiRKENSTOCK
Gozluk: RAYBAN

Back
X