İlköğretim Yorum ve Soruları ilköğretim matematik öğretmenliği 4. sınıf öğrencisinden özel ders. maltepe

ozkeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
31
14
48
Eskişehir
ilköğretim öğrencilerine cüzi miktar karşılığı özel matematik dersleri veriyorum. bu konuda deneyimliyim. okul derslerine ve sbsye verimli şekilde yardımcı olurum. ilgilenenler burdan yazabilir veliyle iletişime geçmem daha iyi olur.Teşekkürler...

özelden fiyatını sormuşsunuz ama ben özelden atamıyorum... fiyatı dersi nerede yapıcağımıza göre değişir. özelden numaranızı yazarsanız arayabilirim. yüzyüze görüşmüş oluruz.

merhabalar,
oğlum 4.sınıfa gidiyor ders aldırmak ıstıyorum.
ssat fıyatınızı ogrenebılırmıyım

Merhaba diğer arkadaşa mı sordunuz bana mı bilmiyorum ama ben görünce cevap vermek istedim.Ben de İstanbul Üniversitesi'nde okuyorum.Ve özel ders veriyorum.Şuan için 2 kardeşe her dersten yardımcı oluyorum.Matematik,Türkçe,Fen ve İngilizce.Saat olarak değilde ders ücreti olarak 50 tl alıyorum.2 saat sürüyor çünkü ders aşağı yukarı.Ama saat olarak düşünürseniz 30 tl.Bu arada nerede oturuyorsunuz?

merhabalar,
oğlum 4.sınıfa gidiyor ders aldırmak ıstıyorum.
ssat fıyatınızı ogrenebılırmıyım

Meraba oya hanim ben ilkokul ögrencilerine her derstten etud ogretmenlugi yapiyorum 7 yillik etud tecrubem ve referanslarim var iletisime gecmek isterseniz tlf numaram istanbul avrupa yakasindayim merterde

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X